Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρή η Σοφία Χρονοπούλου!

Τραγωδία!

6 Σεπτεμβρίου 2019 14:20
Νεκρή  η Σοφία Χρονοπούλου!

Τραγωδία ξέσπασε με την είδηση ότι έφυγε από την ζωή η Σοφία Αδαμοπούλου- Χρονοπούλου, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, έχοντας στο πλευρό της, τον αγαπημένο της σύζυγο, Σπύρο Χρονόπουλο και τους γιους της Κωνσταντίνο και Δημήτρη.

Η Σοφία Αδαμοπούλου- Χρονοπούλου εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Χρονόπουλο, απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, συντονιστή και υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης, patrinistas, στην οποία συμμετείχε. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Νεκρή η Γεωργία Παπαδοπούλου!
Η κηδεία της έγινε στο Τραγανό Ηλείας, απ’ όπου καταγόταν.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβηκα στη σελίδα της ομάδας στο facebook: «Οι patrinistas αποχαιρετούν σήμερα, την Σοφία Χρονοπούλου, αγαπητό μέλος της ομάδας και αγαπημένη φίλη.....


Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της Σπύρο Χρονόπουλο, πολύτιμο μέλος των patrinistas και διαχειριστή της σελίδας, και στα παιδιά της Κωνσταντίνο και Δημήτρη.

Καλό ταξίδι Σοφία μας.......στις γειτονιές των αγγέλων.......θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα......»

Πέθανε ο Βασίλης Ασουκίδης!

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Ασουκίδη.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος Έργων, Χρήστος Κορδάς, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον πρόωρο θάνατο του ηλεκτρολόγου Βασίλη Ασουκίδη και συλλυπούνται θερμά την οικογένειά του. Νεκρός ο Γιάννης Ασπρούδης!

Ο εκλιπών, τελευταία εργαζόταν στον Δήμο Πατρέων.

Πέθανε ο Δημήτρης Φραγγέτης!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τραπεζίτης Δημήτρης Φραγγέτης, μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο.

Πριν από δύο χρόνια ο Δημήτρης Φραγγέτης είχε παραιτηθεί από μέλος της τριμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Πριν από τη θητεία του στο ΤΧΣ είχε διατελέσει στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Άγη Λεώπουλο, Στην Εθνική Τράπεζα είχε μεταβεί από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς όπου επί εξαετία ήταν Διευθύνων Σύμβουλος σε θυγατρικές του εξωτερικού και συγκεκριμένα αρχικά στην TiranaBank στην Αλβανία για 4 χρόνια και κατόπιν στη θυγατρική τράπεζα της Πειραιώς στη Σερβία για 2 χρόνια.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: Τραγωδία στον Βόλο: "Δεν μπορούσε να αυξομειώσει ταχύτητα το μηχάνημα"!

Στο παρελθόν ο Δ. Φραγγέτης είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην Ιονική Τράπεζα και στην Alpha Bank, ενώ είχε διατελέσει επίσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ANZ Grindlays Bank στην Αθήνα.

Η κηδεία του Δ. Φραγγέτη θα γίνει αύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς.

Θρήνος πέθανε ο 24χρονος γιος πρώην Προέδρου! Έφυγε από ανακοπή καρδιάς!

Ο 24 ετών Αμπντάλα Μούρσι, γιος του τέως Προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μούρσι, πέθανε σε ηλικία 24 ετών από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Τραγωδία στην Μεσσήνη: 32χρονος έπαθε ανακοπή!

Ο νεαρός Αμπντάλα οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο Κάιρο, όταν άρχισε να αισθάνεται σπασμούς. Λίγη ώρα μετά πέθανε, με την οικογένειά του να είναι και πάλι στο πένθος. Ο πατέρας του, Μοχάμεντ Μούρσι, πέθανε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 67 ετών και μάλιστα από ανακοπή καρδιάς και ο ίδιος!

Ο πρώην Πρόεδρος της Αιγύπτου, ήταν ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός του Κράτους στη σύγχρονη αιγυπτιακή ιστορία. Απεβίωσε τον Ιούνιο από καρδιακή ανακοπή, αφού κατέρρευσε σε δικαστική αίθουσα μέσα σε φυλακή του Καΐρου κατά τη διάρκεια της δίκης του με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μυστήριο με νεκρό σε πισίνα μετά από οντισιόν ερωτικής ταινίας!

Θάνατος σοκ στην showbiz!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share