Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: 24χρονος συνελήφθη στο κέντρο που φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Ποιες είναι οι πληροφορίες για την υπόθεση;

28 Σεπτεμβρίου 2019 12:28
Θεσσαλονίκη: 24χρονος συνελήφθη στο κέντρο που φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αφού φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Στη σύλληψη ενός νεαρού προχώρησε η αστυνομία χθες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Ο συλληφθείς, ένας 24χρονος από το Πακιστάν, κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 27 και 25 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ, όπως έγινε γνωστό, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφία του thestival.gr από τη στιγμή της σύλληψης του 24χρονου:

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε χωράφι!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι στα Διαβατά από έναν περαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα. Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος πέθανε στο Δικαστικό Μέγαρο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Πάτρα: Αγωνία για μωρό που κατάπιε αντικείμενο!

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ σήμανε στην Πάτρα, όταν κλήθηκε σε περιστατικό με μωρό που κατάπιε αντικείμενο! Καταγγελία - σοκ: Την πλησίασε κύκλωμα ρομά έξω από κέντρο για να της "πουλήσει" παιδί (video)

Οι γονείς του είπαν πως το 15 μηνών αγοράκι έχει τις αισθήσεις του, αλλά είναι προβληματική η επικοινωνία του με το περιβάλλον.

Ακόμα δεν έχει εξεταστεί από τους γιατρούς για να υπάρξει ενημέρωση της κατάστασής του. Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό!

Αναμένεται το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι μπαταρίες, οι μαγνήτες, τα φάρμακα, τα μυτερά αντικείμενα είναι αντικείμενα που θέλουν προσοχή από τα παιδιά.

Επίσης, μικρά κομμάτια από κηρομπογιές, μικρά κουμπιά, πλαστελίνες, μικρά κομμάτια από πλαστικά παιχνίδια.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό! Συγκεκριμένα στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 20 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη τα μεσάνυχτα!

Καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα, άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, χθες το απόγευμα, στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν οι συλληφθέντες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Κολωνό!

Ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και της Τροχαίας Λητής, οι δράστες συνελήφθησαν σε παράπλευρη οδό στο ύψος Δερβενίου, όπου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με αποτέλεσμα το φορτηγό αυτοκίνητο να ολισθήσει και να προσκρούσει σε υπηρεσιακό όχημα.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δώδεκα αλλοδαπών. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά -προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του ΚΟΚ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share