Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα! Άγριο ξύλο μεταξύ συμπεθέρων! (photo)

«Γης μαδιάμ»!

25 Σεπτεμβρίου 2019 10:38
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα! Άγριο ξύλο μεταξύ συμπεθέρων! (photo)

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη οι συμπέθεροι πλακώθηκαν στο ξύλο. Λάρισα: Πανικός σε λεωφορείο! Ανάστατοι οι επιβάτες κατέβαιναν άρον-άρον

Μάλιστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα κλήθηκε και η αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η "Espresso", το γλέντι μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν κάποιοι από τους καλεσμένους άρχισαν να εκφράζουν παράπονα στους γονείς της νύφης και του γαμπρού για τις θέσεις στις οποίες τους είχαν βάλει.

Έτσι, οι συμπέθεροι άρχισαν να κατηγορούν οι μεν τους δε, με αποτέλεσμα η μια κουβέντα να φέρει την άλλη και η κατάσταση να ξεφύγει. Τα τραγούδια και οι χοροί σταμάτησαν και οι σπρωξιές και μπουνιές άρχισαν να πέφτουν βροχή μεταξύ των δύο οικογενειών και των καλεσμένων τους.

Τόσο ο υπεύθυνος του κέντρου όσο και οι σερβιτόροι και οι μουσικοί προσπάθησαν να τους συνετίσουν αλλά μάταια, καθώς το ξύλο δεν σταματούσε. Μηνύσεις παρόλ' αυτά δεν υποβλήθηκαν. Με κλάματα η νύφη και σε κατάσταση σοκ ο γαμπρός αποχώρησαν για το σπίτι τους, δίχως κανείς να γνωρίζει αν ο τρικούβερτος καβγάς θα επηρεάσει τη σχέση τους.

Τραγωδία στη Λάρισα: 26χρονος απαγχονίστηκε στο σπίτι του!

Τραγικό τέλος είχε ένας 26χρονος άνδρας από τη Λάρισα, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι του! Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νεράιδας και τον νεαρό αντίκρισαν νεκρό οι ίδιοι του οι γονείς, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό αλλά ήταν αργά καθώς ο 26χρονος είχε καταλήξει.

Τραγωδία στη Λάρισα: 30χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, καθώς 30χρονος άντρας έχασε την ζωή του ύστερα από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Να σας υπενθυμίσουμε την τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το περιστατικό.

Φρίκη στη Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός 30χρονος στο σπίτι του!

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός ένας 30χρονος, μέσα στο σπίτι του στη Λάρισα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από οικείους του χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Τραγωδία στη Λάρισα: 30χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share