Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Το παιδί έπαιζε μέσα στο νερό!

29 Αυγούστου 2019 07:05
Τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι στη θάλασσα για ένα ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 4 ετών στη Σκάλα Σωτήρος στη Θάσο, το οποίο ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία.

Το παιδί έπαιζε όταν ξαφνικά οι γονείς του, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρουμανία και έκαναν τις διακοπές τους στο νησί, διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στις Σπέτσες: Nεκρός λουόμενος!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το μικρό παιδί στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καβάλας, όμως το παιδί απεβίωσε, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε το άτυχο παιδάκι.

Σοκ στην Πάρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή!

Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή της Πάρου και επέβαιναν δυο γυναίκες! Βιντεο σοκ: Εκεί που έπινε την μπύρα τον παρέσυρε μια αδέσποτη...ρόδα!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χθες το απόγευμα αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Τρυπητή της Πάρου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι όντως το όχημα είχε πέσει, με τις δύο αλλοδαπές που επενέβαιναν να είναι εκτός του ΙΧ.

Οι δύο κοπέλες έφεραν εκδορές στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύθηκε από τις Αρχές χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το εν λόγω περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share