Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Ήταν νεκρός στο σπίτι του πάρα πολλές μέρες!

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας!

3 Σεπτεμβρίου 2019 22:40
Τραγωδία στην Κρήτη: Ήταν νεκρός στο σπίτι του πάρα πολλές μέρες!

Τραγωδία στην Κρήτη! Ήταν νεκρός στο σπίτι του πάρα πολλές μέρες! Επί σειρά ημερών είχε να δώσει σημεία ζωής, γεγονός που ανησύχησε τον σπιτονοικοκύρη ο οποίος αναζήτησε τον 67χρονο άντρα με συνέπεια να τον βρει νεκρό στο σπίτι, μπροστά από την πόρτα του μπάνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 67χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος διέμενε σε διαμέρισμα, που νοίκιαζε, στην Αγία Γαλήνη.

Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για μέρες. Κρήτη: Ξέχασε τα κλειδιά του και...μπήκε στο νοσοκομείο!

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του οφείλεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, σε παθολογικά αίτια.

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή! Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του!

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Γερμανία στην Κρήτη, καθώς ο 60χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει με τη σύζυγό του, το μεσημέρι της Κυριακής. Σοκ: Πέθανε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου! (photo)

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η σύζυγός του έντρομη ζήτησε βοήθεια.

Άμεσα, στο ξενοδοχείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τα μέλη του πληρώματός του μετέφεραν τον τουρίστα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν δυστυχώς να προσφέρουν καμία συνδρομή στον άτυχο 60χρονο, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Οι πρώτες ενδείξεις, ωστόσο, στρέφουν τις αρχές που διερευνούν τον θάνατο του αλλοδαπού, στην κατεύθυνση του αιφνίδιου θανάτου συνεπεία παθολογικού προβλήματος.

Θρήνος! Πέθανε ο μικρός Μηνάς!

Θρήνος επικρατεί στο Εμπόριο Εορδαίας καθώς πέθανε ο μικρός Μηνάς, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο (σάρκωμα κοιλίας) και για τον οποίο υπήρξε κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία του. Θλίψη! Πέθανε ο Διογένης Καμμένος!

«Σήμερα έφυγε ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, το λιοντάρι μου, ο μαχητής μου, είμαι περήφανη που ήμουν μαμά του! Επειδή δεν είμαι σε θέση να ενημερώσω έναν έναν ξεχωριστά αύριο 10 το πρωί στην εκκλησία για να τον αποχαιρετίσετε και δώδεκα το μεσημέρι η κηδεία!» έγραψε συντετριμμένη στο Facebook η μητέρα του.

Πέθανε ξαφνικά ο Αντώνης Ανδριανίδης!

Τον απροσδόκητο χαμό του καθηγητή Αντώνη Ανδριανίδη θρηνεί από χθες η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα. Ο 52χρονος που στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής, αλλά και υποδιευθυντής στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, έφυγε χθες από τη ζωή με τον θάνατό του να αποδίδεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο καθηγητής, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλου, ξαφνικά κατέρρευσε στο οδόστρωμα.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες επιχείρησαν με τη χρήση απινιδωτή να τον επαναφέρουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αντώνης Ανδριανίδης ήταν πολύ αγαπητός τόσο από τους συναδέλφους του, όσο και από τους μαθητές, όπου όλοι τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για το θάνατο 76χρονου αλλοδαπού, εντός του υπό ιδιοκτησίας του σκάφος με σημαία Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης. Ενώ άλλος ένας άντρας στον Βόλο έκανε βόλτα στο λιμάνι και ξαφνικά έπεσε νεκρός!

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με τη συνδρομή των οποίων ο 76χρονος εξήχθη από το σκάφος, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share