Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Νεκρός 77χρονος αγρότης!

Ξεψύχησε στο χωράφι του!

22 Αυγούστου 2019 13:55
Εύβοια: Νεκρός 77χρονος αγρότης!

Νεκρός βρέθηκε στο χωράφι του ένας 77χρονος αγρότης στην Εύβοια, κατά την διάρκεια γεωργικών εργασιών. Σοκ: Νεκρός 66χρονος σε τροχαίο έξω από το σπίτι του!

Το περιστατικό έγινε στο Βατώντα Ευβοίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρέπει να καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Ο αγρότης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Από το οικείο Α.Τ. παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου του 77χρονου άνδρα, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Κρήτη: 29χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Νεκρός στο σπίτι του στην Κρήτη εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, ένας άντρας 29 ετών. Κρήτη: Η αδερφή του τον βρήκε κρεμασμένο!

Στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο της Κρήτης, έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ με γιατρό, όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του νεαρού είχε επέλθει πριν από ώρες.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε από άτομο του περιβάλλοντός του, στο χώρο του υπνοδωματίου.

Στο σημείο, εκτός από το ΕΚΑΒ, άμεσα βρέθηκαν και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος πιθανότατα, ήταν χρήστης ουσιών και εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο θάνατος του να οφείλεται στο γεγονός αυτό.

Λάρισα: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 60χρονος!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας 60χρονος, στο χωριό Σοφό του δήμου Κιλελέρ της Λάρισας. Τραγωδία στην Μύκονο: Νεκρός ο 21χρονος χειριστής τζετ σκι! (Video)

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο άτυχος άντρας είχε ήδη “φύγει” από τη ζωή.

Ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια στο χωριό, ενώ ήταν πατέρας δύο παιδιών. Από την αστυνομία, φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τραγικό τέλος για 21χρονο που έφυγε πολύ νέος και ξαφνικά από την ζωή στην Μύκονο!

Ο νεαρός πνίγηκε στην θάλασσα, όταν έχασε την ισορροπία του από το τζετ σκι. Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Open Tv, ο άνδρας έπαθε αναρρόφηση και πνίγηκε.

Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Δερμεντζόπουλου, αφού έφυγε από την ζωή ο αδερφός της μητέρας του Έλσης, που ζούσε στην Θεσσαλονίκη, σε τροχαίο. Η τραγική μοίρα ενός 75χρονου: Πέρυσι έχασε τον γιο του, σήμερα σκοτώθηκε ο ίδιος σε τροχαίο!

Ο Νίκος Καλαϊτζής, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, έχασε την ζωή του σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, με την οικογένειά του να έχει βυθιστεί στο πένθος από τον αναπάντεχο χαμό του.

Η αδερφή του, Έλση Καλαϊτζή Δερμεντζοπούλου, σύζυγος του πρώην υφυπουργού και βουλευτή και μητέρα του νυν βουλευτή της ΝΔ, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό τον αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share