Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Η αδερφή του τον βρήκε κρεμασμένο!

Φρίκη!

19 Αυγούστου 2019 20:09
Κρήτη: Η αδερφή του τον βρήκε κρεμασμένο!

Ένα περιστατικό αυτοχειρίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Χανίων, με έναν άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα μετά από 9 ημέρες!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος που διέμενε μόνιμα στην περιοχή της Σπλάντζιας στα Χανιά, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας νεκρός από την ίδια του την αδελφή στο σπίτι που κατοικούσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικίας 45χρονων άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος, με την αδελφή του να αντικρίζει το αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και τις αιτίες που ο άνδρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Τραγικός θάνατος εργάτη: Έπεσε σε χαράδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος Γκρέιντερ στο δρόμο Πλατιάνα – Νέδα – Φιγαλεία στην Πελοπόννησο. Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα.

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Φορτηγό καταπλάκωσε και σκότωσε εργάτη!

Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο, όπου ένα φορτηγό καταπλάκωσε και σκότωσε εργάτη στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο! Χαλκιδική: Φρικτός θάνατος για άντρα εν ώρα εργασίας!

Τραγικό εργατικό ατύχημα σήμερα έξω από το χωριό Μελισσώνας στην Εύβοια, όπου ένας εργάτης καταπλακώθηκε από φορτηγό που μετέφερε πέτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοποιίας, από άγνωστο λόγο, το φορτηγό που μετέφερε πέτρες για τον δρόμο ντελαπάρισε. Σ’ εκείνο το σημείο βρίσκονταν δύο εργάτες, ο ένας από τους οποίους πρόλαβε να τρέξει και έτσι να σωθεί.

Ο δεύτερος όμως, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να φύγει με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τις πέτρες.

Πρόκειται για έναν 52χρονο κάτοικο Καρύστου, αλβανικής καταγωγής.

Ο άτυχος άντρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρύστου. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε ο Τάσος Γιάνναρος!

Σάμος: Οργή για τον θάνατο του 19χρονου που κατέρρευσε! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share