Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάμος: Οργή για τον θάνατο του 19χρονου που κατέρρευσε! (Video)

Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση έφτασε το ασθενοφόρο!

18 Αυγούστου 2019 20:17
Σάμος: Οργή για τον θάνατο του 19χρονου που κατέρρευσε! (Video)

Οργή για τον θάνατο του 19χρονου στην Σάμο! Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Το OPEN TV αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την τραγωδία στη Σάμο, εκεί που χάθηκε ένα παιδί 19 ετών, παίζοντας μπάσκετ

Στο πένθος έχει βυθιστεί ένα ολόκληρο νησί για τον άδικο χαμό ενός 19χρονου παιδιού που έσβησε από ανακοπή την ώρα που έπαιζε μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο στο Καρλόβασι της Σάμου. Παρά το γεγονός ότι ένας ιδιώτης γιατρός έσπευσε και προχώρησε σε ανάνηψη, με απινιδωτή, το παιδί έσβησε στο Κέντρο Υγείας στο οποίο δεν υπάρχει καρδιολόγος. Στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Φρέσκου θα ακούσετε τη συγκλονιστική μαρτυρία του αδελφικού φίλου του 19χρονου και μάρτυρα του τραγικού περιστατικού.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δυστυχώς, όπως θα ακούσετε στο βίντεο, υπάρχουν ημέρες που όλο το νησί της Σάμου καλύπτεται μόνο από ένα πλήρωμα του ΕΚΑΒ, αν και υπάρχουν τέσσερα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα. Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΥΝ, δήλωσε στο OPEN και τον Δημήτρη Φρέσκο: «Δυστυχώς, η Σάμος -το έχουμε πει πολλές φορές- καλύπτεται μόνο με ένα ασθενοφόρο σε κάθε βάρδια και η Δυτική Σάμος σε πολλές βάρδιες τον μήνα όταν το Καρλόβασι όταν δεν έχει οδηγούς μένει ακάλυπτο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Στα καρδιολογικά περιστατικά δε, ακόμη και το ένα λεπτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή. Φανταστείτε, λοιπόν, ένα παιδί που έπαθε ανακοπή και καθυστέρησε μιάμιση ώρα να πάει στο νοσοκομείο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ κατέθεσε τη δική του μαρτυρία ο Δημήτρης Σακελλάρης, κάτοικος του νησιού: «Γιατί να πεθαίνουμε στον δρόμο, στο σπίτι, στο γήπεδο, εδώ στο νησί περιμένοντας το ένα και μόνο ασθενοφόρο να έρθει; Είναι απαράδεκτο. Όταν το ασθενοφόρο είναι στη μία άκρη του νησιού και έχει περιστατικό, το περιστατικό που θα τύχει στην ακριβώς άλλη άκρη του νησιού απλά είναι καταδικασμένο». Το χειρότερο είναι πως στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι δεν υπάρχει δεν υπάρχει καν οργανική θέση καρδιολόγου».

Θλίψη: Πέθανε ο «ήρωας» που στιγμάτισε την παιδική μας ηλικία! (photo-video)

Ο Ρίτσαρντ Ουΐλιαμς, διάσημος δημιουργός κινουμένων σχεδίων και «πατέρας» του Ρότζερ Ράμπιτ στην πασίγνωστη ταινία «Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ράμπιτ», πέθανε σε ηλικία 86 ετών στην κατοικία του στο Μπρίστολ, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα The Guardian, επικαλούμενη την οικογένειά του. Πέθανε από έμφραγμα εννέα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ! (photos)

Ο Ουΐλιαμς γεννήθηκε το 1933 στο Τορόντο του Καναδά και κέρδισε τρία Όσκαρ: καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους (1972 ) με το «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα» (Α Christmas Carol) και δύο για το «Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ράμπιτ», για τα ειδικά εφέ και την δημιουργία και σκηνοθεσία κινουμένων σχεδίων.

Για την ταινία αυτή, στην οποία πρωτοεμφανίσθηκε η επίσης διάσημη φιγούρα της Τζέσικα Ράμπιτ και η οποία συνδύαζε ηθοποιούς και κινούμενα σχέδια, με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Χόσκινς, που του χάρισε και ένα βρετανικό βραβείο Bafta για τα καλύτερα ειδικά εφέ.

Στον Ουΐλιαμς είχε ανατεθεί και η τεχνική δημιουργία του Ροζ Πάνθηρα σε δύο από τις πασίγνωστες ταινίες του της δεκαετίας του ’70: «Η επιστροφή του Ροζ Πάνθηρα» (1975) και «Ο Ροζ Πάνθηρας ξαναχτυπά» (1976).

Επίσης γνωστές είναι οι ταινίες του κινουμένων σχεδίων «Ο κλέφτης της Βαγδάτης» (1993) βασισμένο στις «Χίλιες και Μία Νύκτες» και το «Τι τρέχει γατούλα; (What’s up, Pussycat) του 1965.

Σοκ: Πέθανε διάσημος ηθοποιός! (photos-video)

Ο Αμερικανός ηθοποιός Πίτερ Φόντα, γιος του θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου Χένρι Φόντα και μικρός αδελφός της Τζέιν Φόντα, που έγινε διάσημος χάρη στον ρόλο του στην καλτ ταινίαEasy Rider (1969, σε σκηνοθεσία Ντένις Χόπερ) πέθανε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Έφυγε εντελώς μόνη και με ένα σβησμένο τσιγάρο στο χέρι - Δεν την θυμήθηκε κανείς

Ο θάνατός του οφειλόταν σε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας του καρκίνου των πνευμόνων από τον οποίο έπασχε, εξήγησε εκπρόσωπος της οικογένειας Φόντα σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Πίτερ Φόντα απεβίωσε», αναφέρει η ανακοίνωση των Φόντα. «Ενώ θρηνούμε την απώλεια αυτού του γλυκού και αβρού άνδρα, ευχόμαστε οι πάντες να τιμήσουν το αδάμαστο πνεύμα του και την αγάπη του για τη ζωή. Προς τιμή του Πίτερ, σας παρακαλούμε υψώστε το ποτήρι σας σε μια πρόποση στην ελευθερία», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Trailer της ταινίας Easy Rider που εκτόξευσε τη φήμη του Πίτερ Φόντα

Σοκ στην showbiz: Πέθανε από από επιληψία 20χρονος ηθοποιός!

'Εχει σοκάρει όλη τη showbiz η είδηση για τον θάνατο του νεαρού ηθοποιού... Πέθανε από επιληψία σε ηλικία 20 ετών! Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δημοσίευσε τα ευρήματα της νεκροψίας χθες, 30 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο νεαρός ηθοποιός της Disney πέθανε από κρίση επιληψίας, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες.

Ο 20χρονος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του σε σειρές του Disney Channel πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βόρειο Χόλιγουντ στην Καλιφόρνια, στις 6 Ιουλίου.

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειάς του είχε δηλώσει τότε ότι ο Μπόις πέθανε στον ύπνο του από επιπλοκές χρόνιας ασθένειας, για την οποία ακολουθούσε θεραπεία. Λίγες μέρες αργότερα η οικογένειά του ανακοίνωσε «η αιτία του τραγικού θανάτου του ήταν κρίση επιληψίας”.

Το Disney Channel ακύρωσε την πρεμιέρα με κόκκινο χαλί της τηλεταινίας Descendants 3 στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός και ανακοίνωσε ότι η τηλεοπτική προβολή της στις 2 Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του.

Ο Κάμερον Μπόις ήταν δημοφιλής από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Jessie» του Disney Channel και είχε κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο σε ηλικία 9 ετών στην ταινία του 2008 «Mirrors» με τους Κίφερ Σάδερλαντ και Πόλα Πάτον. Αργότερα, το 2010 υποδύθηκε τον γιο του Άνταμ Σάντλερ την ταινία «Grown Ups»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποιό! Έφυγε από τη ζωή ο άντρας της!

Σοκ: Νεκρός στα 48 του πασίγνωστος ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share