Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Σάμο: Πέθανε 19χρονος την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Τραγωδία!

18 Αυγούστου 2019 11:38
Θρήνος στη Σάμο: Πέθανε 19χρονος την ώρα που έπαιζε μπάσκετ!

Θρήνος στη Σάμο για ένα 19χρονο αγόρι, το οποίο πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ στα υπαίθρια γήπεδα του κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου. Πέθανε ο Γιώργος Κολώκας!

Καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς, τόσο του Κέντρου Υγείας, αρχικά, όσο και του Νοσοκομείου Σάμου, όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος είχε προβλήματα με την καρδιά του, ωστόσο, αν υπήρχε απινιδωτής στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το πιθανότερο ήταν να ζούσε.

Ο 19χρονος Νίκος, γιος του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβασίων, ήταν αθλητής και διέθετε εξαιρετικό χαρακτήρα.

Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας! (photos)

Τραγική κατάληξη είχε ο 29χρονος Παναγιώτης Δρίβας που πέθανε σε τροχαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική της Δήμητρας του Δήμου Πηνειού, στην Ηλεία. Τύρναβος: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο!

Το τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν ο 29χρονος οδηγώντας το μηχανάκι του από το Βαρθολομιό με κατεύθυνση τις Θίνες, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε κάτοικος Βαρθολομιού και ο θάνατός του ακαριαίος, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Τραγωδία στην Πάτρα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 35χρονο!

Μια τραγωδία "χτύπησε" την Πάτρα αφού νεκρός είναι ένας 35χρονος οδηγός μηχανής έπειτα από τροχαίο δυστύχημα!

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Ψαθόπυργου. Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε άνδρας χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίκυκλο μεγάλου κυβισμού εξετράπη κάτω από άγνωστες συνθήκες της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ως φύλακας σε εταιρεία με χωματουργικά μηχανήματα.

Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μια 74χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 27χρονες μαζί με ένα νεαρό συνομήλικό τους. Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 74χρονης ανατράπηκε στο πλάι του δρόμου, ενώ το άλλο όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η 27χρονη οδηγός και ο 27χρονος συνοδηγός. Ελαφρότερα τραυματίστηκε η 27χρονη επιβάτης.

Η 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή ενώ οι τρεις τραυματίες υποβάλλονται σε εγχειρήσεις.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος!

Δυστυχώς έφυγε από την ζωή ένας από τους πιο διάσημους κοσμικογράφους και ρεπόρτερ ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος! Πέθανε πλήρης ημερών στα 95 του χρόνια ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος και συγγραφέας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μετά από κάταγμα στο πόδι. «Γνώρισα διασημότητες, που μόνο ως ρεπόρτερ θα μπορούσα να πλησιάσω. Να σας θυμίσουμε: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος! Κάποιες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τέλης Σαβάλας, με τίμησαν με τη φιλία τους.... Υπήρξα ένας ρεπόρτερ που κωπηλάτησε σε ήρεμες θάλασσες με γοργόνες και δελφίνια, αλλά και σε επικίνδυνα περάσματα με πιράνχας και σε αγριεμένους ωκεανούς με καρχαρίες»… ανέφερε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας!

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1925 και υπήρξε από τους πιο διάσημους κοσμικογράφους και ρεπόρτερ ενώ υπήρξε φίλος με τις πιο διάσημες προσωπικότητες της δεκαετίας του ΄60! Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Νίκος Μαστοράκης γράφοντας:

«Για τον φίλο της νιότης μου, φοβερό ρεπόρτερ, ανταγωνιστή μου αλλά ποτέ εχθρό, συναγωνιστή μου στην αποκλειστικότητα, αντί για επικήδειο, η τελευταία μας συνομιλία, μέρες πριν»:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share