Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Πολύ σκληρές εικόνες!

15 Αυγούστου 2019 20:23
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Τραγωδία στην Κρήτη με μία νεκρή την η 32χρονη Κάλλια, ύστερα από τροχαίο!

Συγκλονισμένο είναι όλο το νησί λόγω της σφοδρότητάς του τροχαίου. Καθώς η μοτοσικλέτα πάνω στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα εμβολίστηκε σε αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή 180 μοιρών επί της εθνικής οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Την ίδια ώρα δύο ακόμα άτομα – ο οδηγός του δικύκλου και ο οδηγός του ΙΧ – νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον πρώτο να είναι πολυτραυματίας.

Θεσσαλονίκη: Αναποδογύρισε βανάκι με εννέα επιβάτες! Τρία παιδιά τραυματισμένα! (photo)

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή και εκτροπή οχήματος σημειώθηκε νωρίτερα, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στο βανάκι επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικα. «Μαύρος» Δεκαπενταύγουστος στην Κρήτη: Ένας νεκρός από τροχαίο!

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου 5χλμ μετά τα διόδια των Μαλγάρων, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στις 12:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα έπεσε σε κανάλι.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν μία γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και τρία παιδιά τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

«Μαύρος» Δεκαπενταύγουστος στην Κρήτη με σοβαρό τροχαίο να σημειώνεται, στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, με έναν αναβάτη μηχανής να κείτεται νεκρός! Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν 61χρονο ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από το θανατηφόρο τροχαίο, τραυματίστηκε ένας ακόμη άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών ο οποίος χαρακτηρίζεται πολυτραυματίας.

Στο Βενιζέλειο οι γιατροί είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες.

Δυστυχώς ο Δεκαπενταύγουστος στην Κρήτη βάφτηκε με αίμα με συνέπεια ο αριθμός των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 47 από την αρχή του έτους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share