Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο ποδηλάτη!

Τι συνέβη;

9 Αυγούστου 2019 08:07
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο ποδηλάτη!

Λίγο πριν τις 10:00’ αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος αλλοδαπός έπεσε πάνω σε ποδήλατα τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο ποδηλάτη, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr. Σοκ στη Σαλαμίνα: Χτύπησαν με το αμάξι 14χρονο και τον εγκατέλειψαν!

Η παρέα με τα ποδήλατα κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβομύλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη, όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους.

Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Νεκρός Ελληνοκύπριος σε τροχαίο στα Κατεχόμενα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα Ελληνοκύπριο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στα Κατεχόμενα. Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, το θανατηφόρο σημειώθηκε στον δρόμο Λεύκας – Μόρφου, κοντά στο κατεχόμενο χωριό Νικήτας γύρω στις 3:00 το απόγευμα.

Nεκρός είναι ο 79χρονος Κώστας Στυλιανού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με και ανακοίνωση της λεγόμενης «αστυνομίας» του ψευδοκράτους, ο Ελληνοκύπριος βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημά του συγκρούστηκε με φορτηγό εταιρείας κατασκευών.

Ο Τουρκοκύπριος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Τραγωδία στην Κρήτη: Μια νεκρή και 3 τουλάχιστον τραυματίες σε τροχαίο!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στους δρόμους της Κρήτης. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Βάμου Χανίων με αποτέλεσμα νασκοτωθεί μια νεαρή κοπέλα και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα τρία άτομα.

Αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κρήτη μέσα σε 24 ώρες.

Επί τόπου έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα αλλά και τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Δεν τα κατάφερε ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από τροχαίοστο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι στο Ηράκλειο πέθανε 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Κοζάνη και αναμένεται να ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share