Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Τραγικό τέλος!

7 Αυγούστου 2019 16:39
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Τραγικό τέλος βρήκε σήμερα στη Λάρισα ένας 35χρονος μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή.

Το συμβάν έγινε στις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Σαρίμβεη και Σκιάθου. Ενώ να σας θυμίσουμε την τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!


Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μηχανής, Θεοφάνης Γκουλαξιώτης.

Ο άτυχος 35χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία, καθώς ασχολούνταν με τη σκοποβολή ενώ υπήρξε και μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 17χρονο!

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα όταν ένας 17χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίοδυστύχημα! Νεκρός ο ένας εκ των συνεπιβατών!

Σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ. Ιωάννης) στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 17χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και διερχόμενο όχημα, με έναν 69χρονο οδηγό, ημεδαπό, έπεσε πάνω του. Να σας θυμίσουμε: Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Από τη σύγκρουση το Ι.Χ., που οδηγούσε ο 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ανατράπηκε και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος, ημεδαπός, συνεπιβάτης του. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share