Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Νοσηλεύοταν για δυο και πλέον μήνες!

7 Αυγούστου 2019 16:05
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Δεν τα κατάφερε ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι στο Ηράκλειο πέθανε 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Κοζάνη και αναμένεται να ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του.

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 17χρονο!

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα όταν ένας 17χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίοδυστύχημα! Νεκρός ο ένας εκ των συνεπιβατών!

Σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων - Σιδαρίου (περιοχή Αγ. Ιωάννης) στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 17χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και διερχόμενο όχημα, με έναν 69χρονο οδηγό, ημεδαπό, έπεσε πάνω του. Να σας θυμίσουμε: Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Από τη σύγκρουση το Ι.Χ., που οδηγούσε ο 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ανατράπηκε και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος, ημεδαπός, συνεπιβάτης του. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share