Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε η Δέσποινα Ζάγκα! (photos)

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κω

7 Αυγούστου 2019 07:26
Θρήνος: Πέθανε η Δέσποινα Ζάγκα! (photos)

Μεγάλη θλίψη σε Βάλτο Αμφιλοχίας και Αγρίνιο μετά το άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου της 27χρονης Δέσποινας Ζάγκα από τους Αμοργιανούς, σε τροχαίο που είχε στο νησί της Κω. Τραγωδία στην Κέρκυρα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 17χρονο!

Η αδικοχαμένη 27χρονη τους καλοκαιρινούς μήνες δούλευε στην Κω μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και το πρωί της Τρίτης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε (ανήκε στον Αγρινιώτη αρραβωνιαστικό της) συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με μεγάλο φορτηγό.

Η άτυχη κοπέλα επιχείρησε προσπέραση, αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε φορτηγό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα.

Το φορτηγό προσπάθησε να την αποφύγει, αλλά δυστυχώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Η Δέσποινα Ζάγκα ήταν το μικρότερο παιδί από τέσσερα αδέρφια μιας αγροτικής οικογένειας και ήταν εξαιρετικά αγαπητή στον τόπο καταγωγής της.

Με ανακοίνωσή του, εξάλλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμοργιανών γνωστοποίησε το αυτονόητο, ότι λόγω του τραγικού συμβάντος ακυρώνεται η Δημοτική Βραδιά που ήταν προγραμματισμένη στο χωριό για την Κυριακή 11 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμοργιανών ενημερώνει ότι η Δημοτική Βραδιά που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Αυγούστου, ακυρώνεται λόγω ενός τραγικού γεγονότος. Τον άδικο χαμό μιας νέας κοπέλας απ’ το χωριό μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Τροχαίο σοκ έγινε στο Πόρτο Ράφτη! Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Σήμερα το μεσημέρι συνέβη το τροχαίο στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα έξω από το σούπερ μάρκετ της περιοχής! Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Ένας νεκρός από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων!

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή και μάλιστα όπως φαίνεται στη φωτογραφία το Ι.Χ. βρέθηκε «καβάλα» πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Όπως αντιλαμβάνεστε και μόνο από την εικόνα προκλήθηκε πανικός, όλοι έτρεξαν να δουν τι συνέβη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει κανείς σοβαρά.

Σφοδρή καραμπόλα στην Καλαμπάκα! (Photos)

Σφοδρή καραμπόλα σημειώθηκε στην Καλαμπάκα που είχε ως απολογισμό τρεις τραυματίες.Σοκαριστικό τροχαίο στο Ναύπλιο: Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Οι Γερμανοί τουρίστες επέβαιναν σε mini bus το οποίο κινούταν επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους συνολικά τρία οχήματα. Εικάζεται ότι επιχείρησε να στρίψει ο πρώτος οδηγός, δίχως να γνωρίζει το δρόμο και καρφώθηκαν οι επόμενοι από πίσω.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Τροχαίας και οχήματα της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με την κατάστασή τους να δείχνει σχετικά καλή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share