Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Κρήτη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης!

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής!

6 Ιουλίου 2019 09:16
Κρήτη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης!

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά κινητοποιώντας την πυροσβεστική υπηρεσία. Ενώ αυτή την στιγμή οι πύρηνες εστίες στην Εύβοια βρίσκονται σε ύφεση!

Λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το εργοστάσιο. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πύρινη εστία.

Η φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Ηρακλειώτες και οι Λασιθιώτες κατά τις αγροτικές εργασίες τους καθώς σήμερα υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην ανατολική Κρήτη.

Σύμφωνα με τον χάρτη που εκδίδει το αρμόδιο υπουργείο στο… κίτρινο βρίσκεται ο νομός Ηρακλείου και ο νομός Λασιθίου με την πυροσβεστική να βρίσκεται σε επιφυλακή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Πυρκαγιά στα Σπάτα: Συνελήφθη η 72χρονη!

Συνελήφθη σήμερα μια 72χρονη γυναίκα κατηγορούμενη για εμπρησμό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Να σας θυμίσουμε ότι στην Ύδρα βρίσκεται σε εξέλιξη φωτιά!

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου συνέλαβαν την 72χρονη, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Φοίνικας, του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, στην Ανατολική Αττική.

Η γυναίκα κρατείται και έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share