Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

18 Ιουνίου 2019 17:33
Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

Κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Συγγρού!

Αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα της ανόδου. Τα έργα για την αντιμετώπιση της καθίζησης του οδοστρώματος που παρατηρήθηκε στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου με την Καλλιρόης έως τη Φραντζή θα διαρκέσουν για τις επόμενες 15 ημέρες.

Ήδη, έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ουρές οχημάτων, καθώς η κυκλοφορία γίνεται μόνο από μια λωρίδα. Η Περιφέρεια Αττικής έχει ζητήσει την κατανόηση και την υπομονή των οδηγών μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Κορινθία: 37χρονος σκοτώθηκε από κεραυνό!

Κιλκίς: Κατέρρευσαν σοβάδες στο νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share