Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γιος του άτυχου εικονολήπτη ξεσπά: "Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει"

Δείτε τι έγραψε...

29 Απριλίου 2019 18:52
Ο γιος του άτυχου εικονολήπτη ξεσπά:

Ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα έβαψε με αίμα το φετινό Πάσχα, αφού ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό τού εικονολήπτη χιλιάδες είναι τα σχόλια οργής και αγανάκτησης στα κοινωνικά δίκτυα με βασικό αίτημα την κατάργηση του “εθίμου” αυτού, που οδήγησε στον θάνατο έναν πατέρα δύο παιδιών. Επίσης, δεκάδες είναι οι καταγγελίες από κόσμο που βρέθηκε στον χώρο του πάρκινγκ Νέδοντα, όπου και διεξαγόταν ο σαϊτοπόλεμος, και καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας.

Ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις του, δήλωσε: «Ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

Αυτό προκάλεσε την οργή του γιου του αδικοχαμένου καμεραμάν ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε τα ακόλουθα…

"Κύριε Νίκα, αυτή η δήλωση δεν σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Τη μητέρα μου τη γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρ’ όλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

Στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία, ‘’κύριε’’ δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου».

Καλαμάτα: Καρέ καρέ το video με τη θανατηφόρα σαϊτα που ''έσακσε'' σαν ρουκέτα σκοτώνοντας τον Κώστα Θεοδωρακάκη

Ένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα στον σαϊτοπόλεμο. Θρήνος στην Καλαμάτα για τον Κώστα Θεοδωρακάκη...
Ο άτυχος πατέρας, Κώστας Θεοδωρακάκης, καταγράφει με την κάμερά του τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το άκρως επικίνδυνο έθιμο συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που ο οπερατέρ πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Λίγο αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο.
Θρήνος στην Καλαμάτα για το θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη στον σαϊτοπόλεμο
Σε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τη σαϊτα που τον χτύπησε και του στοίχισε τη ζωή. Η σαϊτα φεύγει σαν ρουκέτα προς το σημείο που ο αδικοχαμένος εικονολήπτης στέκεται για να κάνει τη δουλειά του.

Ο θάνατός του είναι αναπόφευκτος. Στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα όλοι έχουν παγώσει. Δυστυχώς όμως είναι πολύ αργά για τον 53χρονο πατέρα. Κανένας δεν μπορεί να του σώσει τη ζωή.
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Καλαμάτα: Το νέο βίντεο ντοκουμέντο

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share