Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Aυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 17χρονη!

Δεύτερο τροχαίο με θύμα μοτοσικλετιστή που έπεσε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ!

21 Μαρτίου 2019 16:15
Θεσσαλονίκη: Aυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 17χρονη!

Μία 17χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Σχολής Στρατιωτικών Αξιωματικών Σωμάτων, στη Θεσσαλονίκη.

Άλλο ένα ατύχημα συνέβη σήμερα στην Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες!

Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 μετά το μεσημέρι, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα διακομίστηκε άνδρας που τραυματίστηκε, νωρίτερα το μεσημέρι, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε προσέκρουσε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στην οδό Μοναστηρίου. Οι επιβάτες του αστικού λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα δύο παραπάνω τροχαία ερευνώνται.

Σφοδρό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (20-03-2019) στο 64ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο Σχηματάρι.

Ο οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου έχασε για άγνωστο τον έλεγχο του οχήματος του και το ΙΧ αφού συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα, ντελαπάρισε και κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το ΕviaΖoom.gr, ο οδηγός βγήκε σώος και χωρίς γρατζουνιά από το διαλυμένο και αναποδογυρισμένο όχημα. Τραύματα δεν έφερε επίσης και ο δεύτερος οδηγός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share