Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ντύθηκε στα "λευκά" το Ηράκλειο Κρήτης: Χιόνιζε όλη τη νύχτα! (photos)

Κλειστά τα σχολεία!

16 Ιανουαρίου 2019 10:26
Ντύθηκε στα

Το έστρωσε στο Ηράκλειο μέσα σε λίγες ώρες. Το χιόνι άρχισε να πέφτει αργά τη νύχτα, με τη θερμοκρασία να κάνει βουτιά...

Με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα το χιόνι έκανε την εμφάνισή του ακόμα και στο Ηράκλειο. Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, ξεκίνησε η βροχή η οποία σε κάποιες περιοχές μετατράπηκε σε χαλάζι, χιονόνερο ακόμα και χιόνι, όπως φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες.

Μάλιστα, πάνω στην εθνική και ιδιαίτερα προς το Γάζι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ήταν αδύνατη με αποτέλεσμα για κάποια ώρα οι οδηγοί να μείνουν ακινητοποιημένοι στο δρόμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και χθες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είτε με τις φωτογραφικές τους μηχανές, είτε με τα κινητά τους έβγαλαν φωτογραφίες με το χιόνι στους δρόμους και τις γειτονιές και τις ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor βόμβα: Μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης!

Χιόνια και στο Ηράκλειο της Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ στην Καλαμάτα: Σώθηκαν από θαύμα δύο μικρά παιδιά! Διαλύθηκαν τα αυτοκίνητα (photos)



Κλειστά σχολεία στην Κρήτη
Στον δήμο Ηρακλείου δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στις περιοχές: Παλιανής, Γοργολαΐνη, Τεμένους, Σκαλανίου, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα και Αγίου Βλάσση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ελληνικό στρατό: Η πτώση από την κουκέτα στον ύπνο του έφερε το τέλος! Έτσι πέθανε ο 21χρονος στρατιώτης

Στον δήμο Χερσονήσου θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Επισκοπή και το νηπιαγωγείο στο Σγουροκεφάλι.

Στον δήμο Βιάννου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία: Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου, Γυμνάσιο – Λύκειο Βιάννου, Δημοτικό Σχολείο Αμιρών, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εμπάρου, ο παιδικός σταθμός του Δήμου Βιάννου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Άρβης, της Ψαρής Φοράδας και το νηπιαγωγείο Καστρίου, εκτός και αν το πρωί οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν.

Παράλληλα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share