Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τροχαίο σοκ στην Καλαμάτα: Σώθηκαν από θαύμα δύο μικρά παιδιά! Διαλύθηκαν τα αυτοκίνητα (photos)

Εικόνες σοκ!

16 Ιανουαρίου 2019 10:14
Τροχαίο σοκ στην Καλαμάτα: Σώθηκαν από θαύμα δύο μικρά παιδιά! Διαλύθηκαν τα αυτοκίνητα (photos)

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί (15-01-2018) στη Νέα Είσοδο στην Καλαμάτα και ειδικότερα στη διασταύρωση προς Ακοβίτικα. Στο ένα όχημα που παραμορφώθηκε επέβαιναν δύο παιδιά.

Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε, όταν σε όχημα που ήταν σταματημένο στο φανάρι και είχε κατεύθυνση προς τη Διασπορά «καρφώθηκε» άλλο αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τα δύο αυτοκίνητα να μετακινηθούν αρκετά μέτρα, με το προπορευμένο να σταματά γύρω στα 50 μέτρα, ενώ το πίσω, έπειτα από μια τρελή πορεία, κατέληξε σε σταθερό τσιμεντένιο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ελληνικό στρατό: Η πτώση από την κουκέτα στον ύπνο του έφερε το τέλος! Έτσι πέθανε ο 21χρονος στρατιώτης

Στα πρώτο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, ο οδηγός με τα δύο παιδιά του, που εκείνη την ώρα τα πήγαινε στο σχολείο, ενώ στο δεύτερο υπήρχε μόνος ο οδηγός. Απολογισμός του τροχαίου είναι ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο οδηγών, ενώ το ένα αγοράκι, 3 ετών, υπέστη πιθανότατα κάταγμα.

Τέλος, να σημειωθεί -κι αυτό θα πρέπει να το θυμούνται όλοι οι γονείς- ότι τα δύο αγοράκια ήταν στα παιδικά τους καθίσματα και προφανώς, ήταν αυτά που τα έσωσαν από τα χειρότερα.

Αυτοψία στο σημείο του τροχαίου στην Καλαμάτα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον Βόλο: ''Έσβησε'' στον δρόμο για το νοσοκομείο!

Πηγή: tharrosnews.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share