Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με μοιραία σχέση στην Θεσσαλονίκη: Ο 57χρονος αγρότης πήγε στην αστυνομία όταν ο βίαιος 29χρονος σύντροφός του…

20 Ιανουαρίου 2018 12:51
Σάλος με μοιραία σχέση στην Θεσσαλονίκη: Ο 57χρονος αγρότης πήγε στην αστυνομία όταν ο βίαιος 29χρονος σύντροφός του…

Κόλαση έγινε η ζωή ενός 57χρονου αγρότη από τα Μάλγαρα, όταν ο 29χρονος Δραμινός σύντροφός του έγινε βίαιος και άπληστος.

Η κατάσταση μάλιστα άρχισε να γίνεται επικίνδυνη όταν ο πρώτος σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις του δεύτερου.

«Θέλω και άλλα χρήματα, αλλιώς θα σε σκοτώσω», φέρεται να έλεγε ο 29χρονος στον αγρότη με αποτέλεσμα ο τελευταίος, μη μπορώντας πλέον να αντέξει τις οικονομικές δυσκολίες στις οποίες είχε περιέλθει εξαιτίας του έρ ωτά του, να απευθυνθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο ξάδελφος της Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή: "Μου ζήτησε να μην πω σε κανέναν ότι..."

Την αποκάλυψη κάνει η Espresso, η οποία σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο αγρότης από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης παρείχε απλόχερα στον νεαρό ό, τι εκείνος του ζητούσε. Αρχικά του νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια του αγόρασε και ένα τζιπ. Όταν αυτό χάλασε, ο 57χρονος του χάρισε ένα δεύτερο όχημα, ενώ αργότερα του αγόρασε και τρίτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγρότης έδινε στον 29χρονο ακόμα και χρήματα για να καλοπεράσει και να πάρει ρούχα. Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το θύμα άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μέχρι τον Απρίλιο, ο λογαριασμός είχε φτάσει τα 26.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

Ανήμπορος να συνεχίσει σε αυτή την κατάσταση, ο αγρότης πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε με όλες τις λεπτομέρειες ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών τον συμβούλεψαν να υποκριθεί ότι αποδέχεται την τελευταία απαίτηση του 29χρονου συντρόφου του και ο απελπισμένος αγρότης έκλεισε ραντεβού μαζί του σε καφετέρια των Μαλγάρων. Εκεί θα του παρέδιδε 500 από τα συνολικά 1.000 ευρώ που είχαν συμφωνήσει. Το ραντεβού έγινε και ο νεαρός συνελήφθη έπειτα από επέμβαση των αστυνομικών και κατηγορείται για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 στην πλατεία του χωριού των Μαλγάρων.

Πηγή: xorisorianews.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share