Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

20 Ιανουαρίου 2018 11:59
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πως και το γιατί της κάθε σας ενέργειας. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν. Πάρτε θέσεις και αποφάσεις, για να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Ζερβός: «Έθαψαν ζωντανή την 12χρονη κόρη του»! Ο ηθοποιός που έζησε την απόλυτη τραγωδία στην σκηνή

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στο συναισθηματικό σας τομέα και μια ένταση στον εργασιακό σας χώρο, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα δυσκολέψουν αρκετά.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη με πληθώρα περιστατικών γύρω από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν το βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητες σας, θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης! Χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά της λίγο πριν πεθάνει! (photos)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με γερά νεύρα και υπομονή για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στο συναισθηματικό ή οικονομικό σας τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τόσο τα συμφέροντα όσο και την υγεία σας.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share