Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αίγινα: Χωρίς νερό εδώ και 3 ημέρες!

7 Αυγούστου 2017 23:24
Αίγινα: Χωρίς νερό εδώ και 3 ημέρες!

Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες που αγοράζουν εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού για να κάνουν μπάνιο και να μαγειρέψουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: "Ακούσαμε έναν θόρυβο, γυρίσαμε και είδαμε την κοπέλα κάτω" - Τι λένε οι γείτονες της άτυχης 31χρονης!

Σε κατάσταση… απελπισίας βρίσκονται οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Αίγινας, καθώς από την Παρασκευή υπάρχει διακοπή νερού, σε όλο το νησί.

Η διακοπή του νερού οφείλεται σε βλάβη των αντλιών με τις οποίες υδροδοτούνται οι δεξαμενές. Το πρόβλημα είναι τεράστιο για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες που αγοράζουν εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού για να κάνουν μπάνιο και να μαγειρέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμίνι η χώρα: Ανελέητη ζέστη που θα φτάσει και τους 43 βαθμούς - Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο!

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και από τη μεγάλη ζέστη που επικρατεί σε ολόκληρη την χώρα ενώ οι επιχειρηματίες του νησιού εκφράζουν φόβους ότι αν δεν αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη οι συνέπειες στην τουριστική κίνηση του δεκαπενταύγουστου θα είναι ανυπολόγιστες.

πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share