Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύβοια: "Ακούσαμε έναν θόρυβο, γυρίσαμε και είδαμε την κοπέλα κάτω" - Τι λένε οι γείτονες της άτυχης 31χρονης!

7 Αυγούστου 2017 20:33
Εύβοια:

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει πως ενώ κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ το ασθενοφόρο ήρθε με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 31χρονος που σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, όταν τους πάτησε με αυτοκίνητό την ώρα που πήγε να το μετακινήσει.

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως το ολέθριο λάθος του θα του στερούσε την αγαπημένη του και το 6 μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Συγκλονισμένοι γείτονες της οικογένειας που άκουσαν το θόρυβο του χτυπήματος μιλούν στο protothema.gr για την μοιραία στιγμή.

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Φοβηθήκαμε και βγήκαμε έξω. Είδαμε την άτυχη γυναίκα πεσμένη κάτω. Είχε τις αισθήσεις της αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει», λέει συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού στο protothema.gr που μένει στο διπλανό σπίτι και προσθέτει: «Ο αρραβωνιαστικός της δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ο άνθρωπος . Τα παιδιά ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν, περιμέναμε χαρές, θα γεννούσε το παιδί του και τώρα θα τους κηδέψει και τους δύο. Αυτός από τη στενοχώρια του, φοβάμαι μήπως τρελαθεί».

Η οικογένεια της άτυχης εγκύου καταγγέλει πως ενώ κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ άργησε να στείλει. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι η καθυστέρηση του ασθενοφόρου ήταν από 45 έως και μια ώρα.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Δομών ΕΚΑΒ Ν. Εύβοιας κ. Νίκος Κόκκος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πράγματι τηλεφώνησαν 3φορές από τις 12.14 όπου την πρώτη φορά ανέφεραν πτώση εξ ιδίου ύψους. Στο δεύτερο τηλεφώνημα μετά από τρία λεπτά ότι λιποθύμησε και είναι έγκυος και στο τρίτο τηλεφώνημα μετά από πέντε λεπτά ότι έπεσε από την καρέκλα .

Στις 12.21 λαμβάνει κλήση το ασθενοφόρο να αναχωρήσει χωρίς πραγματική εικόνα του περιστατικού. Στις 12.34 είναι στο σημείο. Στις 12.40 παραλαμβάνει τη γυναίκα όπου βρίσκει χωρίς ζωτικά και με μυδρίαση οφθαλμών με ότι αυτό καταδεικνύει .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόστιμοι και καλοκαιρινοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο!

Στις 12.48 την παραδίδει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Κατανοώ τον πόνο και ότι εκείνη τη στιγμή το λεπτό φαίνεται ώρα αλλά η αλήθεια είναι αυτή όπως προκύπτει από το καταγραφικό του ΕΚΑΒ Αθήνας. Το ΕΚΑΒ και οι Διασώστες του, εκφράζουν τη θλίψη τους».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην πυλωτή της οικίας που διέμενε το ζευγάρι, στην οδό Μέντας, στην Έξω Παναγίτσα της Εύβοιας και εκτός από την γυναίκα, ούτε το έξι μηνών έμβρυο κατόρθωσε να επιβιώσει.

Ο 31χρονος δεν ήξερε να οδηγεί ενώ δεν διέθετε και δίπλωμα οδήγησης. Σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η σύντροφός του, του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο της οικογένειας που ήταν μέσα στη πυλωτή, καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε. Ο 31χρονος πήγε να το μετακινήσει και έγινε το κακό: Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι: Δείτε σε ποιες γυναίκες προσφέρει έκπτωση δημοφιλές εστιατόριο!

Ο 30χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share