Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

7 Αυγούστου 2017 11:35
Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και η επίδρασή της είναι μακρόχρονη και σταθερή. Προβλέπεται κρίση σε αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις για τους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. Οι αποφάσεις που θα πάρουν πρέπει να έχουν προσεχτική σκέψη, γιατί οι συνέπειες τους θα είναι καθοριστικές τόσο για το συναισθηματικό όσο και για το οικονομικό τους συμφέρον.

Γενικότερα το διάστημα αυτό λόγο της Έκλειψης προμηνύεται επεισοδιακό και ταραγμένο. Καθυστερήσεις και απρόοπτα θα παρουσιαστούν σε πολλούς τομείς και ανθρώπους. Μία γενική σύγχυση γύρω από θέματα της διεθνούς πολιτικής θα ανατρέψουν εύθραυστες ισορροπίες και θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εμπρησμοί, φόνοι, οικονομικά αδιέξοδα και σεισμική δραστηριότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ με τις φωτιές! «Εθελοντές» τις άναβαν για να... αμείβονται όταν τις σβήνουν!

Κριός

Οι προσωπικές σας αξίες, οι μεγάλες προσδοκίες, το ανικανοποίητο, το ένστικτο της επιβίωσης, τα εκφραστικά μέσα, οι κάθε είδους αποστολές και οι υποκειμενικές δυσκολίες, περνούν από το μικροσκόπιο της έκλειψης αυτής για να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους και να σας απαλλάξουν από αγκυλώσεις που μέχρι τώρα λειτουργούσαν σαν τον τοίχο του σκουός. Σας ανάγκαζαν δηλαδή να αποκρούετε τις ίδιες σας τις ενέργειες, πολλές φορές με μεγαλύτερη ένταση από την αρχική.

Ταύρος

Η θέση σας και η εκτίμηση των άλλων προς το πρόσωπό σας, οι σχέσεις σας με άτομα ηλικιωμένα ή ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο τρόπος με τον οποίο συνεννοείστε και διατηρείτε τα προνόμιά σας, συνθέτουν τους τομείς που θα ενεργοποιήσει η συγκεκριμένη έκλειψη. Αργείτε να λειτουργήσετε επιθετικά, αλλά παραμένετε στην πρώτη γραμμή δράσης αναγκαστικά, λόγω χαρακτήρα και τελειομανίας. Η πίεση επεκτείνεται και στα οικονομικά σας, όπου βρίσκονται λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Δίδυμοι

Σχέσεις, αποκλειστικότητες, ιδιαιτερότητες, ψυχικά αποθέματα και ανικανοποίητο έρχονται στο προσκήνιο λόγω έκλειψης κι εσείς είστε σε φάση να ανταποδώσετε με τον δικό σας τρόπο το δίκαιο, όπως το αντιλαμβάνεστε. Προσοχή που κατευθύνετε τις ενέργειές σας και πώς θα ζητήσετε βοήθεια και συμπαράσταση από τους άλλους. Το παρελθόν σας προκαλεί για άλλη μια φορά και το ίδιο θα γίνει και στο μέλλον αν δεν αποφασίσετε να κλείσετε μια και καλή τις εκκρεμότητες απέναντί του.

Καρκίνος

Αυτή η έκλειψη μπορεί να μην εκδηλώσει αμέσως τις συνέπειές της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε απρόσεκτοι στις ενέργειες και στις κινήσεις σας. Αδύναμο σημείο τα αισθηματικά σας, η ασφάλεια σας, οικογενειακή και προσωπική, λάθος διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και μετακινήσεις για διακοπές και διασκέδαση. Επίσης αναβολές στις επαγγελματικού ενδιαφέροντος συναντήσεις και δύσκολες συνεννοήσεις με συνεργάτες του εξωτερικού.

Λέων

Πεποιθήσεις, θρησκευτικές ανησυχίες και μυστήρια, η κοινωνική σας θέση και η επαγγελματική σας καταξίωση, βρίσκονται στο επίκεντρο της σεληνιακής έκλειψης που συμβαίνει στο ζώδιο ακριβώς απέναντί σας, στον Υδροχόο. Φροντίστε να είστε υποψιασμένοι για ότι συμβαίνει γύρω σας, μην αφήνετε να σας παρασύρουν κάποιοι επιτήδειοι στη δική τους σφαίρα επιρροής και μην δοκιμάζετε την αντοχή και τα νεύρα σας. Οι πολιτικές συγκυρίες δεν ευνοούν την ανάληψη οικονομικών ρίσκων!

Παρθένος

Τα περιουσιακά σας στοιχεία, τα υλικά αγαθά, οι πηγές εισοδήματος, κληρονομικά θέματα και η διατροφή σας περνούν αναταράξεις που επηρεάζουν τη διάθεσή σας και σας αναγκάζουν σε ελιγμούς που δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία. Τώρα είναι η σειρά σας να προσπαθήσετε να καθυστερήσετε τις εξελίξεις, να κερδίσετε χρόνο συλλέγοντας στοιχεία και να οργανώσετε καλύτερα τα μελλοντικά σας σχέδια και κινήσεις. Ακούστε εκείνους που εμπιστεύεστε και να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέβασε και άλλο την θερμοκρασία η Παπαρίζου με το τσιφτετέλι της! (video)

Ζυγός

Η φυσική σας κατάσταση, οι συναισθηματικές σας αδυναμίες, οι πεποιθήσεις σας, η φαντασία και η δημιουργικότητά σας γίνονται οι αδύναμοι κρίκοι της προσωπικότητάς σας εξ αιτίας της έκλειψης. Είναι όμως μεγάλη ευκαιρία να παραμείνετε αυτόφωτοι, να νικήσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες και να απαλλαγείτε οριστικά από σημαντικές αγκυλώσεις του χαρακτήρα σας. Παραδειγματιστείτε από κάποιους άλλους και χαράξτε το δικό σας δρόμο για το μέλλον. Ο κάθε φόβος δεν είναι τίποτε άλλο από μια ιδέα!

Σκορπιός

Οι απώτεροι στόχοι σας, ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύετε τα γεγονότα, η στάση σας απέναντι σε σημαντικά σας θέματα, το προσφιλές σας περιβάλλον και η κοινωνική σας αποδοχή είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την έκλειψη αυτή. Είναι μια αφορμή για να ορίσετε εκ νέου τους τομείς ενδιαφέροντός σας, να ερμηνεύσετε ανθρώπους και συναισθήματα και να απαλλαγείτε από τις άγκυρες των υποχρεώσεων απέναντι σε τρίτους.

Τοξότης

Η ευφυία σας, οι ευαισθησίες, οι αναζητήσεις, οι συνεννοήσεις, οι μετακινήσεις, η ενασχόλησή σας με τα μεταφυσικά και τα μυστήρια αλλάζουν τη μέχρι τώρα ροή της καθημερινότητάς σας και πρέπει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα απαιτήσουν την υποστήριξή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ερωτήματα γεννούν ερωτήματα και αδυνατείτε να σταματήσετε να κεντρίζετε την περιέργειά σας. Μόνο που αυτή τη φορά, οι δικοί σας άνθρωποι θεωρούν ότι το έχετε παρακάνει!

Αιγόκερως

Η άνεση, οι συνήθειες, η οικονομική και υλική ευμάρεια, η νοημοσύνη, η αγωνιστικότητα, το μέλλον και η προετοιμασία του, είναι στο στόχαστρο της έκλειψης αυτής. Αρκετές φορές θα αναρωτηθείτε για το ποιος έχει δίκαιο και θα βάλετε νερό στις αναμετρήσεις σας με τους συνεργάτες, τους συναδέλφους και τους πελάτες σας. Η οικογένεια και τα περί αυτής θα σας απασχολήσουν έντονα και θα αναρωτηθείτε πως θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της θέσης και του ρόλου σας σε αυτήν.

Υδροχόος

Οι επιδράσεις της έκλειψης σας αφορούν άμεσα αφού συμβαίνουν στο ζώδιό σας. Οι άμυνές σας, οι δυνατότητες του χαρακτήρα σας, η δύναμη του πεπρωμένου, οι τεχνητές βοήθειες και οι εναλλακτικές λύσεις, είναι τομείς που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι, στις διάφορες φάσεις της καθημερινότητάς σας, όταν αυτή η φάση της Σελήνης ενεργοποιηθεί. Μερικοί από εσάς όμως, βρίσκετε όλες αυτές τις καταστάσεις, πολύ συναρπαστικές!

Ιχθύες

Η συνέχειά σας, το μέλλον και το παρελθόν, η αυτοεξέλιξη, η επιμόρφωση, η επιδίωξη της τάξης και της ασφάλειας, η αναμέτρηση με τις εξαιρέσεις των ηθικών σας κανόνων και των απανταχού πειρασμών, έχουν τη δυνατότητα να απασφαλίσουν τα πυρομαχικά που κρατάτε για έκτακτες ανάγκες και να δημιουργήσουν μεγάλη αναταραχή στο περιβάλλον σας, την περίοδο που διαρκεί αυτή η έκλειψη. Είναι ότι εξαντλείται η υπομονή σας και δεν πιστεύετε ότι θα επανέλθουν τα πράγματα στο status quo ante!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share