ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 43χρονη μητέρα δύο παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 43χρονη μητέρα δύο παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της
Αυτοκτονία μητέρας στα Καμένα Βούρλα (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Καμένων Βούρλων στη Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου μιας 43χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία φέρεται να έθεσε τέλος στη ζωή της.

43χρονη μητέρα δύο παιδιών αυτοκτόνησε

Η γυναίκα, που καταγόταν από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε ιδιωτική επιχείρηση σε Κοινότητα του Δήμου Καμένων Βούρλων και ζούσε μόνη της στην περιοχή, με ένα ανησυχητικό περισατικό αυτοκτονίας να απασχολεί τις Αρχές.

Το πρωί της Πέμπτης (16/10/25), αστυνομικοί του Τμήματος Καμένων Βούρλων βρήκαν τη σορό της, έπειτα από ειδοποίηση της αδελφής της, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της τις τελευταίες δύο ημέρες.

Τραγωδία στα Καμένα Βούρλα (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 43χρονη είχε αφήσει και σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοχειρία, με τη χρήση χαπιών.

Για το τραγικό συμβάν, προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου