Τραγωδία στα Χανιά – Πέθανε 48χρονος μοτοσικλετιστής σε θανατηφόρο τροχαίο

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/10) στα Χανιά, με θύμα έναν 48χρονο άνδρα που κινούνταν με τη μηχανή του στην περιοχή Πανόραμα Παλαιόχωρας.
Πώς συνέβη το δυστύχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 21:00, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε εκτός οδοστρώματος.
Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός εγκλωβίστηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έφτασε όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου, με τρεις πυροσβέστες να επιχειρούν την ανάσυρσή του. Ο 48χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παραδόθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη διακομιδή του, διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.
Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ενώ η τοπική κοινωνία της Παλαιόχωρας θρηνεί για τον άδικο χαμό ενός ακόμη ανθρώπου στους δρόμους της Κρήτης.






0 ΣΧΟΛΙΑ