Τραγικός θάνατος στη Ρόδο: Τουρίστας έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καβγά με σύζυγο και πεθερά

Βρισκόταν σε κατάσταση μέθης κι έχασε την ισορροπία της
Τραγικό χαμό βρήκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/5) ένας 51χρονος Σουηδός τουρίστας στη Ρόδο, όταν έπεσε από τον τέταρτο όροφο ξενοδοχείου, με τον θάνατο να είναι ακαριαίος, λίγες μέρες μετά από ένα τραγικό περιστατικό στο νησί.
Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», ο άνδρας, γεννηθείς το 1973, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και είχε εμπλακεί σε έντονη λογομαχία με τη σύζυγό του και την πεθερά του, με τις οποίες παραθέριζε στο νησί. Μετά τον καβγά, ο 51χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κρεμάστηκε με το ένα χέρι από τα κάγκελα, πιθανώς σε μια προσπάθεια να προκαλέσει ή να εκτονώσει την ένταση της στιγμής.
Έχασε την ισορροπία του όντας σε κατάσταση μέθης κι έπεσε στο κενό
Δυστυχώς, φαίνεται πως ενώ προσπαθούσε να επανέλθει στο μπαλκόνι, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Η πτώση του ήταν μοιραία, καθώς χτύπησε σοβαρά στο έδαφος.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου. Τις συνθήκες του περιστατικού διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τόσο εγκληματικής ενέργειας όσο και αυτοκτονίας.
Το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει σοκ στους ενοίκους του ξενοδοχείου και στον τουριστικό κόσμο της περιοχής, που αυτή την εποχή βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 5χρονη πέθανε από κεραυνοβόλο σηψαιμία – Νοσούσε από στρεπτόκοκκο
Θρήνος στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από στρεπτόκοκκο.
Το παιδί κατέληξε το βράδυ της Τρίτης (20/5) εξαιτίας κεραυνοβόλου σηψαιμίας, η οποία προκλήθηκε από τη μόλυνση του στρεπτόκοκκου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν στάθηκε δυνατό να σωθεί.
Η 5χρονη, μαθήτρια νηπιαγωγείου στην περιοχή της Ευκαρπίας, αφήνει πίσω της ανείπωτη θλίψη και πόνο στην οικογένειά της και την τοπική κοινωνία, με την ίδια ασθένεια να θερίζει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.