ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Της είπε “μην ξαναρθείς να ταΐσεις τα γατιά”» λέει η κόρη της 70χρονης που χτυπήθηκε στη Γλυφάδα

«Της είπε “μην ξαναρθείς να ταΐσεις τα γατιά”» λέει η κόρη της 70χρονης που χτυπήθηκε στη Γλυφάδα
Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με πέτρα στη Γλυφάδα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Για τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 70χρονη, που δέχθηκε επίθεση με πέτρα στο κεφάλι από άστεγο στη Γλυφάδα, μίλησε η κόρη της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10).

«Είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο. Υπάρχει μια ελπίδα μικρή να γίνει κάτι προς το καλύτερο, το πηγαίνουνε βήμα-βήμα οι γιατροί», ανέφερε η κόρη της γυναίκας, η οποία χτυπήθηκε πισώπλατα από έναν 38χρονο στη Γλυφάδα.

Ερωτηθείσα αν είχε μιλήσει με τη μητέρα της την ημέρα της επίθεσης, η ίδια είπε: «Όχι, δεν είχαμε μιλήσει, με ειδοποίησαν και πήγα στο νοσοκομείο κατευθείαν», προσθέτοντας πως η γυναίκα μένει χρόνια στη συγκεκριμένη περιοχή, σημειώνοντας πως «πηγαίνει τη βόλτα της, γεμίζει τον χρόνο της, κάνει το μπάνιο της, ταΐζει τα γατάκια. Έκανε αυτό που την ευχαριστούσε».

«Οφείλει κάποιος να μου δώσει μια απάντηση»

Και συνέχισε: «Υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι έχουν καταθέσει. Της επιτέθηκε αυτός, της είπε “φύγε από δω πέρα, μην ξαναρθείς να ταΐσεις τα γατιά”. Να γίνει πρώτα η μαμά μου καλά, να το ξεπεράσουμε όλο αυτό και μετά θα κινηθώ νομικά. Οφείλει κάποιος να μου δώσει μια απάντηση γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έξω, ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου