ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 70χρονη μετά από χτύπημα πέτρας στο κεφάλι – Ο δράστης είχε 18 αποδράσεις από ψυχιατρείο

Γλυφάδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 70χρονη μετά από χτύπημα πέτρας στο κεφάλι – Ο δράστης είχε 18 αποδράσεις από ψυχιατρείο
ΜΕΘ νοσοκομείου (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται μία 70χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση από έναν 38χρονο, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, επί της οδού Διαδόχου Παύλου, στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πέταξε πέτρα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας, τραυματίζοντάς τη σοβαρά, χωρίς να έχει προηγηθεί το οτιδήποτε ανάμεσά τους.

Περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 38χρονο, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Επίσης, δόθηκε εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Είχε δραπετεύσει 18 φορές από ψυχιατρείο

Σημαντικό για την εξέλιξη της έρευνας, είναι ότι ο δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε δραπετεύσει 18 φορές από ψυχιατρικό ίδρυμα, στα οποία έχει κατά καιρούς εγκλειστεί.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου