ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 62χρονος που… έκοψε ένα κλωνάρι δενδρολίβανο έξω από νοσοκομείο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 62χρονος που… έκοψε ένα κλωνάρι δενδρολίβανο έξω από νοσοκομείο
Ο 62χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία του νοσοκομείου για κλοπή δημόσιας περιουσίας (Unsplash)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 62χρονος άνδρας βρέθηκε να κρατείται για ώρες στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από καταγγελία υπαλλήλου ιδιωτικής φύλαξης νοσοκομείου για υποτιθέμενη κλοπή δημόσιας περιουσίας.

Έκοψε να μυρίσει ένα κλωνάρι δενδρολίβανο και κατέληξε…. στα κρατητήρια

Ο συνταξιούχος άνδρας είχε κόψει ένα μικρό κλωνάρι δενδρολίβανου από τον κήπο του νοσοκομείου, απλώς για να το μυρίσει. Σύμφωνα με το voria.gr, το φυτό ήταν πρόσφατα φυτεμένο και ξεριζώθηκε κατά λάθος, με τον 62χρονο να το ξαναβάζει αμέσως πίσω στο χώμα, χωρίς να έχει πρόθεση να το αφαιρέσει.

Ωστόσο, ακολούθησε καταγγελία υπαλλήλου ιδιωτικής φύλαξης του νοσοκομείου για κλοπή δημόσιας περιουσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, την οποία επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη στις 10.30 χθες, Τετάρτη, το πρωί, ενώ ο 62χρονος συνόδευε συγγενικό του πρόσωπο στο νοσοκομείο.

Μετά την καταγγελία ακολούθησε η προσαγωγή και σύλληψή του, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Κατά το voria.gr, η ταλαιπωρία του 62χρονου διήρκεσε οκτώ ώρες. Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελία πρωτοδικών για να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Σε δήλωσή της στο voria.gr, η συνήγορός του Χριστίνα Σωτηράκογλου ανέφερε ότι «αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Είναι αδιανόητο να συλλαμβάνεται κάποιος επειδή έκοψε ένα κλαράκι δενδρολίβανο για να το μυρίσει». Βάσει πληροφοριών του ίδιου μέσου, το νοσοκομείο δεν επιθυμεί να κινηθεί καμία διαδικασία εις βάρος του 62χρονου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου