Συναγερμός στον Ταύρο: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα – Τέσσερις τραυματίες, οι δύο σοβαρά

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/12) στην οδό Πειραιώς, στον Ταύρο, όταν ένα Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα φωτισμού. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή της Πειραιώς με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.
Πώς συνέβη το τροχαίο
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση. Μέσα στο όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα. Δύο από τους επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο υπέστησαν ελαφρά τραύματα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν το οδόστρωμα για την ασφαλή διέλευση των σωστικών συνεργείων και τη διευκόλυνση των διερχόμενων οχημάτων. Η κυκλοφορία διεξαγόταν με περιορισμούς για αρκετή ώρα, καθώς οι αρχές πραγματοποίησαν τις απαραίτητες έρευνες για τα αίτια του τροχαίου.
Διαβάστε επίσης
Οι αρχές διερευνούν πλέον τους λόγους που οδήγησαν στην απώλεια ελέγχου του οχήματος, ενώ εκτιμάται ότι οι συνθήκες του δρόμου και η ταχύτητα μπορεί να διαδραμάτισαν ρόλο στο ατύχημα. Η ταυτόχρονη παρουσία πολλών οχημάτων και πεζών στην περιοχή ευτυχώς δεν προκάλεσε περαιτέρω τραυματισμούς.






0 ΣΧΟΛΙΑ