Συναγερμός στο Μενίδι για ληστεία: Έκλεισαν τους δράστες σε χρηματοκιβώτιο – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σκηνές αστυνομικού θρίλερ εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στο Μενίδι, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά από ληστεία σε κατάστημα OPAP PLAY. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υπεύθυνη του καταστήματος έδειξε αξιοσημείωτη ψυχραιμία όταν αντιλήφθηκε τη ληστεία και κατάφερε να παγιδεύσει τους δράστες μέσα στον χώρο του χρηματοκιβωτίου, ενεργοποιώντας τον μηχανισμό ασφαλείας και ειδοποιώντας αμέσως την αστυνομία.
Παγιδεύτηκαν στο χρηματοκιβώτιο
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν οι εγκλωβισμένοι ληστές φέρουν όπλα ή αν πρόκειται για ένοπλη ληστεία, γεγονός που καθιστά την επιχείρηση ιδιαίτερα κρίσιμη. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ήδη στο σημείο, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και ειδικές μονάδες, όπως η ΟΠΚΕ και η ΕΚΑΜ. Για λόγους ασφαλείας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο τμήμα από την οδό Κωστή Παλαμά έως την οδό Λογοθετίδη.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι Αρχές προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με απόλυτη προσοχή, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο κίνδυνος για πολίτες ή αστυνομικούς.






0 ΣΧΟΛΙΑ