Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Συγκινημένος ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη: «Πιστεύω θα εκλεγεί από την 1η Κυριακή»

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό παιδί για όλους μας και για όλη τη χώρα»

17 Σεπτεμβρίου 2023 21:26
Συγκινημένος ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη: «Πιστεύω θα εκλεγεί από την 1η Κυριακή»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αισιόδοξος για την εκλογή του παιδιού του εμφανίστηκε στις κάμερες ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος.

Ο πατέρας του υποψηφίου για την προεδρία, είπε πως συγκινήθηκε από την στήριξη του κόσμου και θεωρεί πως θα τον εκλέξει από την πρώτη Κυριακή. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το αυτοκίνητό του Στέφανου Κασσελάκη.

"Σας λέω λοιπόν ότι ο Στέφανος όταν βρέθηκε στο Phillips Academy που τέλειωσαν ο Μπους και ο Κλίντον αναρωτήθηκα "τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ;" Και όμως η οικογένεια ξαναβρίσκεται εδώ στην ωραία Ελλάδα", δήλωσε αρχικά ο πατέρας του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

"Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό παιδί για όλους μας και για όλη τη χώρα", συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι είναι πάρα πολύ συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου. "Ο κόσμος ξέρει και εκτιμά. Είναι πάρα πολύ ενημερωμένος. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον κόσμο", συμπλήρωσε ο Θεόδωρος Κασσελάκης. Εν συνεχεία επεσήμανε ότι πιστεύει πως ο γιος του θα είναι εκείνος που θα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεόδωρος Κασσελάκης
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

"Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να υπομένεις, από το να αγωνιστείς και από το να διαψεύσεις στην πορεία. Η πορεία θα το δείξει. Όλη μας η οικογένεια τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Και η γυναίκα μου και ο άλλος μου γιος πέρασαν από τα καλύτερα πανεπιστήμια. Πιστεύουμε ότι αυτή η χώρα χρειάζεται μία δημοκρατική και ωραία παράταξη" είπε για το πώς διαχειρίστηκε η οικογένεια Κασσελάκη τα όποια αρνητικά σχόλια.

"Ήμουν θετικός στην υποψηφιότητά του. Είμαστε δημοκρατικοί από τα Χανιά. Έχοντας ζήσει στην Αμερική λέω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι αληθινός και ευθύς. Είμαι αισιόδοξος για το αποψινό αποτέλεσμα. Έχω ζήσει στα Χανιά, είμαστε δημοκρατικοί. Πιστεύω ότι θα εκλεγεί από απόψε. Στην Αμερική έχουμε Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς. Έτσι θα γίνει και εδώ", ανέφερε ακόμη. Τέλος απαντώντας στο ερώτημα για το εάν στηρίζει τον γιο του ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε τα εξής: "Έτσι πιστεύω και μπράβο του".

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share