Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγιασμό σχολείου στην πληγείσα Αλεξανδρούπολη - Έστειλε ευχετήριο μήνυμα στους μαθητές (video-photos)

«Πάντα κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε»

11 Σεπτεμβρίου 2023 13:00
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγιασμό σχολείου στην πληγείσα Αλεξανδρούπολη - Έστειλε ευχετήριο μήνυμα στους μαθητές (video-photos)
EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Την πληγείσα περιοχή της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρευρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας.

Μετά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, ο πρωθυπουργός μετέβη στην Αλεξανδρούπολη, όπου συνομίλησε με τους μαθητές, ενώ τους μετέφερε και ένα αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Μαζί του ήταν και ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά.

Κυριάκος Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Από το βίντεο που δημοσιεύθηκε από το evros-news.gr, φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε όλο τον αγιασμό στο σχολείο της Παλαγίας. Ο ίδιος ανέβηκε στο βήμα, προκειμένου να δώσει στα παιδιά το δικό του μήνυμα για το σχολικό έτος.

«Καλή σχολική χρονιά με πολλά χαμόγελα και περισσότερη αισιοδοξία», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναγνώρισε πως το καλοκαίρι του 2023 ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. «Ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι, όχι μόνο για τον Έβρο αλλά συνολικά για όλη την πατρίδα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κυριάκος Μητσοτάκης
EUROKINISSI

Το σχολείο στην Παλαγία της Αλεξανδρούπολης είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από την φωτιά στον Έβρο, με τον πρωθυπουργό να λέει πως «ένα σχολείο που ήταν κατεστραμμένο ανοίγει πάλι τις πόρτες για μαθητές και δασκάλους, καλύτερο απ’ ό,τι ήταν πριν». Ο ίδιος υποσχέθηκε πως το σχολείο των παιδιών θα γίνει ακόμα καλύτερο, με τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, ενός γηπέδου μπάσκετ, ενώ στη συνέχει ρώτησε τους μαθητές τι άλλο θα ήθελαν στο σχολείο τους, Μάλιστα, προέτρεψε τους μαθητές να του γράψουν ένα γράμμα με τις επιθυμίες τους.

«Πάντα κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε», είπε με αισιοδοξία ο πρωθυπουργός, ενώ πρόσθεσε πως «όσο μεγάλες κι αν είναι οι δυσκολίες, δεν το βάζουμε κάτω».

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στο 16:20 του παρακάτω βίντεο

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share