Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δένδιας από Τήνο: Υπερασπιζόμαστε ανεπιφύλακτα την εδαφική μας ακεραιότητα

«Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις»

15 Αυγούστου 2023 16:39
Δένδιας από Τήνο: Υπερασπιζόμαστε ανεπιφύλακτα την εδαφική μας ακεραιότητα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τήνο, για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Δένδιας κάνει λόγο για μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία και τις Ένοπλες Δυνάμεις και στέλνει μήνυμα για την «ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης από Τήνο: Έχουμε ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση - Μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία (video-photos)

«Στον δρόμο αυτό πορεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και σήμερα. Με την στήριξη του ελληνικού λαού, σε πνεύμα αυτοπεποίθησης και εθνικής ενότητας» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας.

Η πλήρης ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία, που εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της “Έλλης”, στις 15 Αυγούστου 1940, στην Τήνο.

Μια στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας, η οποία, σε συνδυασμό με το έπος του “Όχι” που ακολούθησε, υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας.

Στον δρόμο αυτό πορεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και σήμερα. Με την στήριξη του ελληνικού λαού, σε πνεύμα αυτοπεποίθησης και εθνικής ενότητας.

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία, που εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της «Έλλης», στις 15 Αυγούστου 1940, στην Τήνο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share