Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο ΣΥΡΙΖΑ...» - "Ασπίδα" ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Αλέξη Τσίπρα (photo)

«Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν...»

30 Ιουνίου 2023 11:29
«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο ΣΥΡΙΖΑ...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την επιστροφή Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, προτείνοντας την ανάληψη κοινής δράσης από τα κορυφαία όργανα του κόμματος ώστε να μεταπειστεί ο Αλέξης Τσίπρας και να μην εγκαταλείψει την προεδρία. Παράλληλα, ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στο κόμμα.

"Ασπίδα" ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Αλέξη Τσίπρα

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν.. », έγραψε στα social media o Ευάγγελος Αντώναρος.

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ! «Mε έπιασε από τον λαιμό! Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση» - Καταγγελία "βόμβα" Παναγιώτη Ρήγα για Δημήτρη Τζανακόπουλο

Τεταμένο είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική ήττα του κόμματος, όπου το βράδυ της 25ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Ρήγας και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχαν έναν άγριο καβγά.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρώτος έκανε λόγο για «απρόκλητη τραμπούκικη επίθεση» του δεύτερου, ενώ διευκρίνισε ότι σε κάθε περίπτωση δεν έπαιξαν ξύλο. Παράλληλα, ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στο κόμμα.

«Mε έπιασε από τον λαιμό! Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση» - Καταγγελία "βόμβα" Παναγιώτη Ρήγα για Δημήτρη Τζανακόπουλο

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Ρήγας.

«Ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω. Εδώ που φθάσαμε, κάτι πρέπει να γίνει», συνέχισε σχετικά με τον καβγά του με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

undefined

Γιατί διαπληκτίστηκαν Τζανακόπουλος - Ρήγας

Ο διαπληκτισμός αφορούσε σύμφωνα με την «Απογευματινή», τα αίτια της επώδυνης ήττας στις εκλογές. Παρόντες στο επεισόδιο ήταν και άλλα μέλη του κόμματος, όπως ο Ν. Σκορίνης, που έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άρχισε να πετάει ειρωνικές σπόντες για την “επιτυχία της διεύρυνσης” του κόμματος προς την Κεντροαριστερά, κάτι που είχε στηρίξει η ομάδα ΡΕΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκουν ο κ. Ρήγας, ο κ. Σκορίνης, ο κ. Τσιόκας, ο κ. Τεμπονέρας, ο κ. Κοτσακάς και άλλοι.

«Η διεύρυνση δεν ήταν πετυχημένη γιατί έπρεπε να έχετε φέρει τον Χ. Παπουτσή και τον Δ. Ρέππα» φέρεται να είπε ειρωνικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο κ. Ρήγας αντέδρασε απαντώντας πως «Σιγά ρε που σου φταίει η διεύρυνση, άντε φύγε από εδώ». Πάνω στη φασαρία ακούστηκε και η φράση «Η διεύρυνση σας φταίει ή η γραμμή που αποφασίζατε μαζί με τον Καλογήρου στον πρωινό καφέ κάθε μέρα;».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share