Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Χείμαρρος» ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίθεση στον Σαββόπουλο: «Είπε την άποψή του - Στοχοποιήθηκε με χυδαίο τρόπο» (video)

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει χάος»

19 Μαΐου 2023 13:11
«Χείμαρρος» ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίθεση στον Σαββόπουλο: «Είπε την άποψή του - Στοχοποιήθηκε με χυδαίο τρόπο» (video)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ, όπου μίλησε για τις εκλογές της Κυριακής 21/5. Μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός σχολίασε και την επίθεση που δέχτηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος όταν δήλωσε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Περιμένω καθαρή νίκη της ΝΔ - Ο Κατρούγκαλος αποκάλυψε κρυφό σχέδιο»

Η απάντηση του Μητσοτάκη για τον Σαββόπουλο

«Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος κι αυτός είχε στοχοποιηθεί πάρα πολύ τότε από τον αυριανισμό που είναι ουσιαστικό ο πρόγονος που Πολακισμου, είχε πει ψηφίζω ΝΔ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μου επιτρέπει να το βρίζω. Εμείς είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης άποψης και όταν πάρα πολλοί καλλιτέχνες συντάχθηκαν με το ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν είπαμε τίποτα, είναι δικαίωμα τους.

Αυτό που έγινε με τον Διονύση Σαββόπουλο ήταν πραγματικά αδιανόητο και αναδεικνύει μία ολόκληρη φιλοσοφία τοξικότητας η οποία λέει ότι μόνο εμείς είμαστε οι καλοί, μόνο εμείς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα και όποιος πάει κόντρα είναι διεφθαρμένος, σάπιος και όλα αυτά που είπανε για έναν άνθρωπο που έχει "φάει" ξύλο από την χούντα. Δεν άνηκε ποτέ στον δικό μας πολιτικό χώρο».

«Είπε απλά την άποψή του, με ευγένεια και ευπρέπεια, επιχειρηματολογώντας και στοχοποιήθηκε με αυτό τον χυδαίο τρόπο. Δεν απάντησα σε καμία προσωπική προσβολή. Δεν ήθελα να αναλώσω πολύτιμο χρόνο. Αποφάσισα να μιλήσω για το μέλλον. Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει χάος.

Είναι μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρέπει να ασκείται η πολιτική. Η σύζυγός μου στοχοποιήθηκε με τρόπο χυδαίο και δεν τα ξεχνάω αυτά. Η απόσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μικραίνει, μεγαλώνει» πρόσθεσε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share