Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντώνης Σαμαράς - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι πλήρως εμβολιασμένος

7 Ιανουαρίου 2022 12:49
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντώνης Σαμαράς - Ποια η κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό διαπιστώθηκε πως είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού

αντωνησ-σαμαρασ

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι εμφανίζει ήπια συμπτώματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της πανδημίας.

Θετικός ξανά στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Γιώργος Πατούλης. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής με ανάρτησή του στο Facebook, έχει ήπια συμπτώματα.

γιωργοσ-πατουλησ

“Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου” τονίζει.

“Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές” καταλήγει ο κ. Πατούλης.

Πάτρα: Θερίζει ο Κορωνοϊός - 5 νέα κρούσματα στο Άσυλο Ανιάτων

Ο κορωνοϊός είχε χτυπήσει και τους προηγούμενους μήνες το Άσυλο Ανιάτων στην Πάτρα

Ένα χρόνο μετά την πρώτη «εμφάνιση» του κορωνοϊού στο Άσυλο Ανιάτων, τα κρούσματα επέστρεψαν, με πέντε άτομα να νοσούν παρά τα σχολαστικά μέτρα που τηρούνται στο ίδρυμα.

Συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους στο ίδρυμα, σε φιλοξενούμενους και εργαζόμενους, ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν ενδεχόμενες περιπτώσεις ασυμπτωματικών και να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share