Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πόλεμος» στο ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος ο Κεγκέρογλου - Ετοιμάζεται ο Γερουλάνος

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες

14 Οκτωβρίου 2021 18:14
«Πόλεμος» στο ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος ο Κεγκέρογλου - Ετοιμάζεται ο Γερουλάνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό, που διακινούταν τις τελευταίες ώρες, είναι τελικά γεγονός, καθώς ο γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου εκδήλωσε και επισήμως την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας παράλληλα παράταση προθεσμίας για την συλλογή υπογραφών, που κανονικά έληγε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

κεγκερογλου κινάλ

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Κεγκέρογλου σε επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΔΕΚΑΠ Θεόδωρο Καπετανάκη:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές».

Πολύ κοντά σε ανακοίνωση υποψηφιότητας και ο Παύλος Γερουλάνος

γερουλάνος κιναλ

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση της δικής του υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι και ο Παύλος Γερουλάνος, σύμφωνα με πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υπογραφών για τις υποψηφιότητες, αλλά οι ως τώρα υποψήφιοι έχουν δηλώσει ότι θα είναι επιεικείς στην τήρηση του καταστατικού, μετά από την ξαφνική απόσυρση της Φώφης Γεννηματά για λόγους υγείας

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share