Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

1.000 ευρώ επίδομα σε 15.000 Έλληνες! Τρέξτε στα ΑΤΜ

Δείτε αν είστε δικαιούχος

31 Μαρτίου 2023 12:49
1.000 ευρώ επίδομα σε 15.000 Έλληνες! Τρέξτε στα ΑΤΜ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίδομα: Οι άνεργοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα κατάρτισης. Τα μαθήματα αυτά βοηθούν τους ανθρώπους να μάθουν νέες δεξιότητες και να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας που έχουν μεγάλη ζήτηση. Οι ψηφιακές και οι πράσινες δεξιότητες αποτελούν ειδικούς τομείς εστίασης. Η πραγματοποίηση αυτών των μαθημάτων κατάρτισης μπορεί να σας αποφέρει ένα όφελος.

Χαρμόσυνη αναγγελία για χιλιάδες ανέργους - Ποιοί πάνε ταμείο για το νέο επίδομα;

Επίδομα 1.000 ευρώ: Στους 15.000 ανήλθαν οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν συμπληρώσει το σχετικό ερωτηματολόγιο για να μπορούν να λάβουν το επίδομα που τους αναλογεί, καθώς αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

1.000 ευρώ επίδομα σε 15.000 Έλληνες! Τρέξτε στα ΑΤΜ

Συνεχίζονται οι "Ημέρες Καριέρας"

Η ΔΥΠΑ στην προσπάθεια της να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό συνεχίζει να προγραμματίζει "Ημέρες Καριέρας".

Η Αλεξανδρούπολη διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 8 Απριλίου. Θα γίνει στο ξενοδοχείο Astir Egnatia από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα στο Πάρκο Εγνατία, 681 00.

Υπολογίζεται ότι θα προσφερθούν περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Θάσου, στη Θεσσαλονίκη, την Αττική, καθώς και στη νησιωτική Ελλάδα για τον τουρισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share