Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κλήρωσε η νέα φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Η λίστα με τους νικητές

30 Ιανουαρίου 2023 13:16
Κλήρωσε η νέα φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων για το μήνα Δεκέμβριο!

Κάθε μήνα, κάθε ευρώ δαπάνης που γίνεται με πλαστικό χρήμα (κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής) δίνουν ένα λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Οι πολίτες ενημερώνονται πριν την κλήρωση για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο περιβάλλον myAADE της ΑΑΔΕ, στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε επίσης: Αλαλούμ στο Taxisnet: Ανατροπή από την ΑΑΔΕ με τα ΙΒΑΝ χιλιάδων φορολογουμένων

Οι νικητές θα ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον προσωπικό λογαριασμό τους και με μήνυμα στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχουν δηλώσει στη Φορολογική Διοίκηση.

Κλήρωση φορολοταρίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα φορολοταρία

Οι τυχεροί της νέας φορολοταρίας, είναι 556 και θα κερδίζουν χρηματικά έπαθλα από 1.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών

– 500 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.– 50 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,– 5 που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,– 1 που κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,

Τα Χριστούγεννα τα ποσά θα φτάνουν μέχρι και τις 100.000 ευρώ. Ειδικότερα, το τελευταίο δεκαήμερο κάθε χρονιάς θα κληρώνονται και θα πληρώνονται:

12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν 100.000 ευρώ έκαστος και τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν 1.000 ευρώ, των οποίων το πλήθος προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έως τον Αύγουστο του εκάστοτε τρέχοντος έτους.

Επίσης θα δίνεται διαφορετική στάθμιση ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται. Πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν.

Δείτε αν κερδίσατε ΕΔΩ

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share