Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Ανάσα: Επίδομα 400 και 150 ευρώ στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς στα ΑΤΜ

Ποιους αφορά

24 Σεπτεμβρίου 2022 17:13
Ανάσα: Επίδομα 400 και 150 ευρώ στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς στα ΑΤΜ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ ότι τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων του Στόλου θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα από 400 € (κυβερνήτης) έως 150 € (ΕΠΟΠ) ευρώ αναλόγως με τον βαθμό και την προϋπηρεσία, έχει προκαλέσει αναταράξεις εντός του στρατεύματος.

Επειδή το συγκεκριμένο επίδομα δεν επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες ένστολων, εμφανίζεται δυσαρεστημένος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και επειδή δεν μπορεί να τα βάλει με τον πρωθυπουργό έχει στοχοποιήσει τον γαλάζιο βουλευτή , ναύαρχο εα Διονύση Χατζιδάκη που ο αστικός μύθος τον φέρει να έχει πρωταγωνιστήσει για την χορήγηση του συγκεκριμένου επιδόματος στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων που κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ετησίως.

Προφανώς δεν γνωρίζει ο στρατηγός Φλωρος την ιστορία και την περπατησιά του ναυάρχου Χατζιδάκη που εντός του κοινοβουλίου εισπράττει τον σεβασμό των ιδεολογικών του αντιπάλων. Από τον Τσίπρα και τον Πολάκη μέχρι τον Βαρουφάκη και τον Βελόπουλο.

Ανάσα: Επιδόματα 400 και 150 ευρώ στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς στα ΑΤΜ

Προφανώς δεν γνωρίζει ο στρατηγός Φλώρος ότι ο κηδεμόνας του Διονύση Χατζιδάκη στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Προφανώς δεν γνωρίζει ο στρατηγός Φλώρος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεγάλωνε σ ένα σπίτι στο οποίο ο Διονύσης μπαινόβγαινε ως μέλος της οικογένειας.

Προφανώς δεν γνωρίζει ο στρατηγός Φλώρος ότι ο Διονύσης ήταν η αιτία που το 1990 ανατράπηκε η απόφαση για τα επιθετικά ελικόπτερα του Ναυτικού και αντί για τα Caman που προωθούσε ο τότε αναπληρωτής τελικώς επιλέχτηκαν τα Sikorsky που ήθελε το ΑΣΜ

Προφανώς δεν γνωρίζει ο στρατηγός Φλώρος ότι ο Χατζιδάκης είναι πρώτα Μητσοτάκης και μετά Νεοδημοκράτης

Αν τα γνώριζε όλα αυτά θα έπλενε με ροδόνερο τον στόμα που πριν πιάσει τον Χατζιδάκη.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share