Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων στήριξης - Τότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα καύσιμα (video)

Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες πολίτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

4 Απριλίου 2022 13:23
Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων στήριξης - Τότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα καύσιμα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της οικονομίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά είπε ότι η πλατφόρμα για τα καύσιμα θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως στο τέλος αυτής ή τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα, σας θυμίζουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δώρο Πάσχα 2022: Πότε η πληρωμή, πώς υπολογίζεται - Πως θα χορηγηθεί το επίδομα των 200 ευρώ;

Αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις από την κρίση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο κ. Οικονόμου είπε ότι οι κραδασμοί είναι όλο και πιο ισχυροί. Μίλησε για πρωτόγνωρες ανατιμήσεις σε όλες τις κοινωνίες. «Καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει προβλήματα και καμία επαγγελματική ομάδα δεν πρόκειται να μείνει αβοήθητη. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την κοινωνία και την χώρα όρθια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονόμου άφησε επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο και νέων μέτρων στήριξης αν χρειαστεί. Είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα τα μέτρα του Απριλίου δεν έχουν εφαρμοστεί. Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός έχουμε εφεδρείες και θα είμαστε στο πλευρό των ευάλωτων εξαντλώντας κάθε μέτρο και κάθε εργαλείο».

Επιδότηση βενζίνης: Πώς θα κάνετε αίτηση στο gov.gr – Τα ποσά και έως πότε θα ισχύει

Επιδότηση βενζίνης: Κάθε όχημα και μοτοσυκλέτα-μοτοποδήλατο μπορεί να δηλωθεί από ένα μόνο φυσικό πρόσωπο, το οποίο διαθέτει επί του οχήματος και της μοτοσυκλέτας-μοτοποδηλάτου πλήρη κυριότητα ή συγκυριότητα ή είναι μισθωτής leasing.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share