Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Φυλακές της ντροπής: Πως τιμωρούν τις κρατούμενες τους

5 Μαρτίου 2018 09:47
Φυλακές της ντροπής: Πως τιμωρούν τις κρατούμενες τους

Οι γυναικείες φυλακές της Αριζόνας, είναι και επίσημα οι πιο αφιλόξενες φυλακές για τις κρατούμενες. Χωρίς κανένα λόγο, οι φυλακισμένες ήρθαν αντιμέτωπες με μια νέα πραγματικότητα.

Πλεόν δικαιούνται μόνο 12 σερβιέτες το μήνα. Για να προμηθευτούν νέες σερβιέτες πρέπει να αποδείξουν στους σωφρονιστικούς φύλακες ότι έχουν όντως περίοδο. «Να στέκεσαι μπροστά σε άντρα σωφρονιστικό υπάλληλο, στην πιο δύσκολη στιγμή του μήνα για 'σένα και το σώμα σου και να τον ικετεύεις γι' αυτό στο οποίο θα έπρεπε να έχεις εξαρχής πρόσβαση και να σου το αρνείται. Να κάτι φρικτό», αποκαλύπτει κρατούμενη των φυλακών Perryville.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσπασαν" στο ξύλο τον Ανδρέα τον άνεργο! Του άνοιξαν το κεφάλι στα δύο... (photos)

Μάλιστα το θέμα έφτασε μέχρι τα δικαστήρια μετά από αίτημα των κρατουμένων. Στη δίκη η σύνθεση του δικαστηρίου αποτελείτο από 9 άντρες. Η συζήτηση ήτνα ντροπιαστική για τις γυναίκες, που τελικά δικαιώθηκαν έπειτα από πιέσεις των ΜΜΕ. Ενώ το αίτημα τους στήριξαν επώνυμοι γιατροί των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter γλεντά την Μελίνα και αποκαλύπτει τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις: "Έφαγε άκυρο από τα αγόρια και γλυκοκοιτάζει την..."

Από τον επόμενο μήνα, υποχρεωτικά πρέπει να παρέχονται 36 σερβιέτες, χωρίς την έγκριση φύλακα.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share