Μαφία της Κρήτης: «Δεν είναι η φωνή μου, είναι τεχνητή νοημοσύνη» λέει ο φερόμενος αρχηγός μέσα από τα κρατητήρια

Ο ένας από τους δύο φερόμενους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στα Χανιά, μίλησε μέσα από τα κρατητήρια στο Star, δηλώνοντας ρητά πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση ενώ όπως είπε, «είναι μία φούσκα». Οι δηλώσεις του έρχονται λίγες ώρες αφού ο ίδιος και ο αδελφός του αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, προτού συλληφθούν εκ νέου, με αφορμή νέα δικογραφία, καθώς κατηγορούνται για συμμετοχή σε δεύτερη εγκληματική οργάνωση.
Η πρώτη εγκληματική οργάνωση ήταν ένα καλά διακλαδωμένο κύκλωμα με πολλαπλές παράνομες δραστηριότητες, που σχετίζονται με ναρκωτικά, όπλα, εκβιασμούς και εκκλησιαστικές εκποιήσεις. Σε αυτήν, φέρονται ως ηγετικά στελέχη τα δύο αδέλφια, που διατηρούν ξενοδοχειακή μονάδα και beach bar κοντά στα Χανιά. Η εξάρθρωση έγινε μετά από εκτεταμένη έρευνα και σημαντική αστυνομική επιχείρηση στα τέλη Αυγούστου 2025.Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή σε ναρκωτικά, όπλα και εκβιασμούς.
«Δεν είχαμε καμία σχέση με την ψεύτικη εγκληματική οργάνωση»
«Δεν είχαμε καμία σχέση με την ψεύτικη εγκληματική οργάνωση. Δε γνωρίζαμε κανέναν από όσους ήταν στο κατηγορητήριο. Δεν είχαμε καμία σχέση με ναρκωτικά, όπλα, εκβιασμούς. Ήταν μία φούσκα, γι’ αυτό και αφεθήκαμε ελεύθεροι», δηλώνει ο κατηγορούμενος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
«Η Μονή δεν μπορεί να τα θέλει όλα»
«Τα 175 στρέμματα είναι του αδελφού μου, τα έχει νόμιμα από τον παππού του και πολλά αγορασμένα από μεγάλο επιχειρηματία που έχει αποβιώσει. Η Μονή δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Έχει ήδη κερδίσει στο δικαστήριο 750 στρέμματα από το Ελληνικό Δημόσιο. Δεν μπορεί να τα θέλει όλα», ανέφερε για τα 175 στρέμματα στην Αγία Τριάδα και πρόσθεσε:
«Δεν είναι η φωνή μου. Είναι τεχνητής νοημοσύνης. Δεν εκβιάσαμε και δεν απειλήσαμε κανέναν. Δεν είναι η φωνή μου στα βίντεο. Αν ακούγεται, είναι τεχνητής νοημοσύνης. Μας έχουν μπλέξει σε εκκλησιαστικά σκάνδαλα που δε μας αφορούν».
«Ο Καμμένος είπε δημόσια ότι έκανε πλάκα»
«Εγώ πήρα τον κ. Καμμένο στο τηλέφωνο και πάνω στην κουβέντα ήρθε το θέμα με τον αρχιμανδρίτη. Ο κ. Καμμένος είπε δημόσια ότι έκανε πλάκα. Δική του επιλογή, καλά έκανε», εξήγησε επίσης για την επικοινωνία που είχε με τον πρώην υπουργό Άμυνας.
Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος δηλώνει αποφασισμένος να αντικρούσει τις κατηγορίες και να αποδείξει ότι -όπως υποστηρίζει-έχει εμπλακεί άδικα σε μια υπόθεση που δεν τον αφορά.





![Θύμα ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλει: «Πήγε δύο φορές να με πνίξει» – Η σπαρακτική εξομολόγηση [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/06/endooikogeneiaki-viathyma.jpg)
0 ΣΧΟΛΙΑ