ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Ελεύθερα τα αδέλφια «εγκέφαλοι» για την πρώτη δικογραφία – Νέα ποινική δίωξη εις βάρος τους

Κύκλωμα στην Κρήτη: Ελεύθερα τα αδέλφια «εγκέφαλοι» για την πρώτη δικογραφία – Νέα ποινική δίωξη εις βάρος τους
Τα δύο αδέλφια εκτός φυλακής για την πρώτη δικογραφία (EUROKINISSI)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι απολογίες της δεύτερης ομάδας κατηγορούμενων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στα Χανιά. Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οι υπόλοιποι 16 συλληφθέντες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της μαφίας της Κρήτης.

Ελεύθερα τα δύο αδέλφια για την πρώτη υπόθεση

Σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ακόμη δύο άτομα: ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε πιο ενεργό και αναβαθμισμένο ρόλο στο δίκτυο, καθώς και η 36χρονη σύζυγός του.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, είχε ήδη αποφασιστεί η προφυλάκιση ενός 53χρονου, ο οποίος επίσης συγκαταλέγεται στα άτομα που θεωρούνται πως κατείχαν κεντρική θέση στην οργάνωση.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την πρώτη δικογραφία, ενώ υπήρξε εκ νέου σύλληψη για τη δεύτερη δικογραφία που περιλαμβάνει την εκποίηση της περιουσίας της Μονής Αγίας Τριάδας και εκβιασμούς, για την οποία θα κληθούν να απολογηθούν την Τρίτη.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου