ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή επίθεση στο Μενίδι: Ο 26χρονος δράστης είχε τραυματίσει ακόμα δύο άτομα (video)

φωτό αρχείου: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

 

Σοκάρει η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (19.04.2025) στο Μενίδι, με θύτη έναν 26χρονο δράστη που ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Είχε επιτεθεί και σε άλλους πριν την επίθεση στους 2 καταστηματάρχες o δράστης

Όπως όλα δείχνουν, η επίθεση έγινε όταν οι 2 καταστηματάρχες προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο δράστη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, αντιλαμβανόμενοι πως ο ίδιος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε επιτεθεί και σε άλλα άτομα, αναφέρει το Star.

Τότε ο 26χρονος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μαχαίρωσε τα 2 θύματα, το ένα στο χέρι και το άλλο στον θώρακα, ενώ σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και χάρη στην άμεση επέμβαση των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επί τόπου βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».