Σάλος με τον Αστυνομικό της Βουλής: Kούρευε γουλί την γυναίκα του και της φόραγε περούκες (video)

Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, κατηγορούμενος για τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση της συζύγου του και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους.
Οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά κάμερες, USB, tablet και laptop, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υλικό από τις αποτρόπαιες πράξεις διακινήθηκε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε: «Ήθελε να ανεβάσει βίντεο με ερωτικές μας στιγμές στο ίντερνετ».
Μαρτυρίες φωτιά
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός φέρεται να έκανε πειράματα στα μαλλιά της γυναίκας ενώ παράλληλα δεν την άφηνε να πάει στο κομμωτήριο.
Μαρτυρίες που ακούστηκαν στην εκπομπή του Mega ο 45χρονος αστυνομικός κούρευε γουλί την σύζυγό του η οποία φόραγε συνεχώς περούκες στην προσπάθειά της να κρύψει τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.
Οι μαρτυρίες ανθρώπων που έβλεπαν την 35χρονη μητέρα και την εμφάνισή της είναι χαρακτηριστικές και πλαισιώνουν τις καταθέσεις των παιδιών για τη φρίκη που βίωνε ολόκληρη η οικογένεια στα χέρια του 45χρονου.
Όπως ανέφερε φίλη της 35χρονης εμφανιζόταν συνέχεια με περούκες διαφορετικού χρώματος. Την μία ημέρα είχε κίτρινο μαλλί, την άλλη κόκκινο την άλλη πορτοκαλί, την άλλη μελαχροινή. Αυτό ήταν σύμφωνα με την ίδια το γεγονός που την έβαλε σε υποψίες ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οικογενειακός φίλος ο 45χρονος φέρεται να κούρευε ο ίδιος τη γυναίκα του ενώ δεν την άφηνε να πάει στο κομμωτήριο.






0 ΣΧΟΛΙΑ