«Δίνει» τη νέα κακοκαιρία ο Γιώργος Τσατραφύλλιας: Σε άμεσο κίνδυνο 8 περιοχές της χώρας!

Η κακοκαιρία «Atena» μπορεί να έφυγε, η «Boris» όμως έρχεται, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτηση που έκανε στα social media.
Ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι η νέα κακοκαιρία «Boris» θα φέρει ορισμένα έντονα φαινόμενα σε κάποιες περιοχές, όπως ισχυρές καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, που μπορεί να αγγίξουν τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ θα σημειωθεί και πτώση της θερμοκρασίας. Παράλληλα, Μας προετοιμάζει για αλλαγή σκηνικού η Χριστίνα Σούζη: «Λίγο λίγο η θερμοκρασία πέφτει και θα φτάσει…»
Αναλυτικά η πρόγνωση του:
«Η Ιταλική κακοκαιρία “Boris” θα επηρεάσει και τη χώρα μας με τα εξής φαινόμενα:
–Παρασκευή 13-9-2024 (από προμεσημβρινές ώρες): Ισχυρές καταιγίδες που δυνητικά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε Κέρκυρα, Παξοί-Αντιπαξοι, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα, Κιλκίς, Σέρρες.
–Παρασκευή -Σάββατο: Πολλοί ισχυροί δυτικοί -νοτιοδυτικοί άνεμοι (7-8 bf) που θα προκαλέσουν αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς.
-Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 6-8 βαθμούς. (κυρίως Σάββατο-Κυριακή)».
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgiorgos.tsatrafyllias%2Fposts%2Fpfbid0eYXapsRCMPyXuFnfVrEBbM2hMSqAdGagmp77Y4991CnVUq6ADw7LAU4jT6FQ2Gtul&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”718″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>



![«Στο κόκκινο» η Αντιτρομοκρατική στην Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το Ιπποκράτειο για την νεκρή μητέρα της κ. Νέστορα [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/07/thessaloniki-afroditinestora.jpg)


0 ΣΧΟΛΙΑ